itt-az-izgalmas-pillanatok-rogzitesere-alkalmas-uj-sony-hdr-as20-akciokameraval/2014/08/04

Itt az izgalmas pillanatok rögzítésére alkalmas új Sony HDR-AS20 akciókamerával

2014. augusztus 04. Kocsis Bence Fotó, videó

A nyár már javában tombol, ez az időszak pedig kiváló lehetőségeket nyújt, a Sony HDR-AS20 akciókamerának a bizonyításra, hogy bármilyen körülmények között megállja a helyét.

A ZEISS Tessar széleslátószögű, 170°-os - SteadyShot alkalmazás esetén 120° - objektív révén még a legapróbb részletek is láthatóvá válnak. A SteadyShot aktív üzemmód segítségével minimálisra csökkentheti a rázkódás okozta elmosódásokat. Így aktív sportolás, kerékpározás vagy motorozás során is könnyedén elkészítheted remegés- és vibárciómentes videóidat. A készülékbe épített sztereó mikrofon által a felvételek még élethűbbek lesznek, a tiszta és természetes hangzásnak köszönhetően.

A hátsó megvilágítású Exmor Rszenzor még szürkületkor is kiváló minőségű Full HD videókat és lenyűgöző állóképeket garantál. A nagy bitsebességű 28Mbps mód biztosítja a lehető legrészletesebb felvételeket, még mozgalmasabb jelenetek rögzítése esetén is.

main1_AS20-1200-2959

Az készülék RM-LVR1 Live-View távvezérlő segítségével könnyedén csatlakoztatható Wi-fihez. Ráadásul ezzel a vízálló, csuklón viselhető kiegészítővel egyszerűen megtekinthetőek az elkészült képek, illetve egyszerre akár öt akciókamera is távvezérelhető. Ez pedig különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, mikor a kamera nehezen elérhető helyeken van, például egy bukósisakon.

A maximális rugalmasság kedvéért, ha a kamerát véletlenül, vagy akár szándékosan fordítva szerelnéd fel, a gép a képeket automatikusan megfordítja.

Ez a könnyű action cam igazi társ, bármerre is járunk. Az aerodinamikus kialakításának köszönhetően a légellenállás sem okoz neki gondot, ha szélsebesen egy dombtetőről tekerünk lefelé, vagy éppen az első ejtőernyős ugrásra készülünk.

Az akkumulátor üzemideje még tovább növekedett az elődhöz képest, így Wi-fi kapcsolattal már folyamatosan (körülbelül) 130 percen keresztül rögzíthet bármit (kikapcsolt Wi-fivel körülbelül 150 perc) – tökéletes lehetőség,például egy hosszú kerékpár túra megörökítésére.

Ha egy fárasztó és élményekben gazdag nap után leülsz a számítógép elé, a Sony ingyenes PlayMemories Home alkalmazása segítségével elkészült anyagaidat megszerkesztheteted, vagy akár megoszthatod ismerőseiddel a Facebook-on vagy a YouTube-on. Az új Video Merge applikáció lehetővé teszi, hogy a különböző kamerákkal készített képeket, akár egy felvétellé szerkeszd meg. (Szükséges a PlayMemories Home 3.1.10 vagy újabb verziója Windowsra, és 1.1.10 vagy újabb verziója Macintoshra)

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: