januar-5-ig-tart-a-steam-teli-vasar-erdemes-benezni

Január 5-ig tart a Steam Téli Vásár - érdemes benézni

2021. december 27. Kocsis Bence PC hírek

A Steam-en december 22 óta tart a Steam Téli Vásár, mely egészen január 5-ig tart és érdemes rápillantani, hisz számos játék töredék áron szerezhető be ez idő alatt. Most összeszedtük a számunkra fontosnak tartott címeket, melyek komoly akcióban érhetők el és érdemes rá lecsapni azoknak, aki a magas ár miatt eddig nem akarták megvenni őket.

A Gran Theft Auto V Premium Edition most 14,80 eurós áron szerezhető be, mely az eredeti 39,98 eurós árcédulát nézve 63% kedvezményt jelent. A csomag tartalma az alapjátékon felül a Criminal Enterprise Starter Pack is.

A Red Dead Redemption 2 - avagy a vadnyugati GTA - megvásárlásával most fél áron pattanhatunk lóra és küzdhetünk egyjátékos módban én online is mindössze 29,99 euróért cserébe.

A FIFA 22 az eredeti 59,99 eurós árhoz képest mindössze 23,99 euróba kerül, ami egy 60%-os akciót jelent. Nem késő még megvásárolni a FIFA 22-t még azoknak sem, akik az Ultimate Team-ben gondolkodnak.

A legfrissebb Battlefield játék, az Online módra fókuszáló Battlefield 2042 most az eredeti 59,99 eurós árhoz képest 39,59 euróért szerezhető be kedvezménnyel, amivel 34%-al kevesebb pénz kerül ki a kasszánkból.

A Dirt Rally 2.0 ára 75%-al esett vissza, így aki még nem tudhatja a Steam könyvtárában és szereti a rali játékokat, az most 19,99 euró helyett 4,99 euróért szerezheti be.

Vonatrajongók figyelem! A Train Simulator 2022 alap változata most csak 11,99 euró (60% kedvezmény), míg a számos kiegészítőt tartalmazó Deluxe Edition csak 19,99 euró (ugyancsak 60%-os kedvezmény.

Akit megragadott a Netflix új sorozata, a Vaják, az most olcsón, 5,99 euróért szerezheti be a The Witcher 3 - Wild Hunt játékot és belecseppenhet egy lenyűgöző világú fantasy-univerzumba, Ríviai Gerárd, a Vaják bőrébe bújva, egy nyílt világú RPG formájában.

Egy újabb autós játék, a The Crew 2 most január 5-ig mindössze 9,99 eurós áron szerezhető be 80% kedvezménnyel, ami komoly árcsökkenés. Azok számára, akik vacillálnak a vásárlással, gyorsan letölthetik a demó változatot a Steam-ről, így nem fognak zsákbamacskát venni, még ekkora összegért sem.

A Cyberpunk 2077 egy nyílt világú akciójáték, mely a jövőben játszódik a hatalom, fényűzés és testmódosítások lázában élő megapoliszban, Night City-ben. Egy testreszabható karakterrel deríthetjük fel a gigantikus várost, miközben döntéseink formálják a történetet és a minket körülvevő világot. A játék most 59,99 euró helyett 29,99 eurós áron szerezhető be.

Böngésszétek a Steam-et, de siessetek, le ne maradjatok kedvenc címeitekről, ne felejtsétek el, a határidő január 5.

 

Írta: Kocsis Bence