kisse-atszabott-hazzal-jelentkezett-a-deepcool

Kissé átszabott házzal jelentkezett a deepcool

2020. január 31. Kocsis Bence Gépház hírek

Egyre népszerűbbek az olyan számítógépházak, melyek nemcsak oldallap terén rendelkeznek edzett üveggel, de ez a burkolat kerül az előlapra is. Ez azonban nem kedvez az olyan felhasználóknak, akik a ház elülső részére terveznek folyadékhűtéses radiátort felszerelni. Ennek eredményeképp a legtöbb gyártó igyekszik kiegészíteni palettáját fémhálóval burkolt előlappal szerelt házakkal, ahol a bejutó levegő mennyisége magasabb, így táplálva az esetlegesen beszerelt folyadékhűtést. A Deepcool Matrexx 55 Mesh 4F is követi ezt a tendenciát és ledobta az edzett üveg előlapot, melyet fém hálóra cserélt. 

A hát egyébként a fémhálót leszámítva megegyezik az eredeti modellel, így a színezett edzett üveg oldallap megmarad. Ugyancsak elérhető az alaplapi tálcán elhelyezett két darab 2,5 hüvelykes meghajtóhely, emellett l,ehetőség van 370 mm hosszú grafikus kártya beszerelésére és léghűtéses processzorhűtő esetében 168 mm a megengedett magasság. A Deepcool Matrexx 55 Mesh 4F négy darab 120 mm-es ventilátort tartalmaz, melyek címezhető RGB LED világítással rendelkeznek. Ezekből három a fémhálóval szerelt előlap mögött, míg egy a hátoldalon kapott helyet. 

Hogy milyen áron lesz elérhető a kicsit átszabott modell, azt egyelőre nem tudjuk. További információkért látogassatok el a gyártó oldalára

Írta: Kocsis Bence