logitech-keyboard-folio-ipadhez-es-ipad-minihez/2013/03/26

Logitech Keyboard Folio iPadhez és iPad minihez

2013. március 26. Kocsis Bence IOS hírek

A Logitech ma bejelentette táblagép-kiegészítő portfóliójának bővítését: a Logitech® Keyboard Folio és a Logitech® Keyboard Folio mini  kényelmes gépelést tesznek lehetővé, miközben megvédik a táblagépet és annak érintőképernyőjét. A korábbi billentyűzet-tokoknál nagyobb biztonságot adó eszközök kifinomultabb anyagokból készülnek és több színben is elérhetőek, hogy illeszkedjenek a felhasználók stílusához.

„Az új Logitech Keyboard Folio megalkotásakor az volt a célunk, hogy a díjnyertes Logitech Ultrathin Keyboard Cover nyújtotta írásélményt egy extra védelmet adó tokban kínáljuk” – mondta Mike Culver, a Logitech táblagép-kiegészítők fejlesztésével foglalkozó részlegének alelnöke. „A felhasználók által elvárt kifinomultság érzetét kölcsönző, ugyanakkor funkcionális védelmet biztosító dizájn tökéletesítéséhez a Logitech billentyűzetekre vonatkozó szakértelme és tapasztalatai alapján, a minőségi anyagok felhasználásán keresztül vezetett az út.”

Custom_format_V7_ElectricBlue_CTG_kicsi

folio_pink_20130325

A Logitech Keyboard Folio Bluetooth®-on keresztül kapcsolódik az iPadhez és a hagyományos méretű billentyűk biztosította élményt nyújtja az iPadeknél megszokott parancsikonok használata mellett, leküzdve ezzel a képernyőn történő gépelés korlátait.

A személyes stílus kialakítása és a táblagépet érintő kockázatok minimalizálása érdekében a Logitech a kifinomult anyagok használatán és a letisztult formák alkalmazásán túl egyesítette az esztétikumot a praktikummal. Az iPad és iPad mini billentyűzettokok két különböző állásban használhatóak az ideális betekintési szög elérése érdekében, és szállítás közben mágneses kapcsok gondoskodnak a maximális biztonságról. A Logitech Keyboard Folio automatikusan bekapcsol a tok nyitásakor, s ugyanígy lekapcsol becsukásakor, ügyelve a táblagép akkujának élettartamára.

Ár és elérhetőség

A Logitech Keyboard Folio várhatóan 2013 áprilisában kerül európai forgalomba, 99,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech Keyboard Folio mini május folyamán követi, 79,99 eurós ajánlott áron. Mindkét termék több színben is kapható, országonként változó elérhetőség mellett. További információkért, kérjük, látogasson el a www.logitech.com oldalra, vagy olvasson bele blogunkba.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: