megerkezett-a-fractal-design-mobil-applikacio/2013/10/07

Megérkezett a Fractal Design mobil applikáció!

2013. október 07. Kocsis Bence

A Fractal Design új mobil alkalmazása nemcsak egy egyszerű alkalmazás a sok közül, mely tájékoztatja a felhasználókat a termékek specifikációiról, de néhány extra funkcióval is a későbbiekben ki lesz bővítve, (melyet a gyártó már a Computex 2013-as rendezvényén is prezentált) mint például a 3D nézet, mellyel az adott ház, vagy ventilátor képét nem csak egy egyszerű fotón nézhetjük meg, hanem térben is, így nem kell azt elképzelnünk. Ez az alkalmazás első körben Android telefonokra / tabletekre, iPad-ra elérhető, majd későbbiekben iPhone kompatibilis is lesz.

IMG_5071

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PmEyGLkykUU[/youtube]

A jövőben az "egyszerű" demonstráció újabb funkciókkal lesz kiegészítve, melynek során például a ventilátor pozíciókat választhatjuk ki az optimális légáramlás érdekében.

IMG_5076 IMG_5078

Nincs más dolgunk mint ellátogatni a goolge play-te, vagy App Store-ba és letölteni az alkalmazást, innentől kezdve minden bizonnyal könnyebben választhatjuk ki a számunkra megfelelő terméket. Az applikáció letöltése után az adatbázis frissül, mely teljes egészében az eszközön lesz, így már nem kell internetkapcsolat a böngészéséhez, csak a frissítéseket kell majd a későbbiekben letölteni.

Google Play: LINK

Mi próbálkoztunk az alkalmazás telepítésével mobiltelefonon, de csak tableten tudtuk egyenlőre előcsalni ezt a hasznos applikációt. Reméljük, hogy egy esetleges frissítés ezeket a problémákat megoldja. Ezek után természetesen felmerül a kérdés, hogy a többi gyártó is készít hasonló alkalmazást, ami megkönnyítené a döntést egy egy termék vásárlásakor.

Írta: Kocsis Bence