megerkezett-a-tt-isle-of-man-ride-on-the-edge-3

Megérkezett a TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3

A NACON és RaceWard bejelentette a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 megjelenését, mely PC-re, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/ S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra lesz elérhető. 

A TT Isle of Men: Ride on the Edge 3 új életet lehel a műfajba és egyedülálló élményt kínál a játékosoknak. A sziget és a versenypálya pontos ábrázolásán kívül a játék nagyobb szabadságot biztosít a versenyzők számára az új játékmódoknak köszönhetően. 

A teljes szanadság azt jelenti, hogy egy több, mint 120 mérföldnyi (közel 200 km) úthálózat járható be szabadon a Man-szigeten, beleértve a verseny hivatalos útvonalát. A legendás Tourist Trophy útvonalán kívül más útvonalakon is zajlanak hivatalos versenyek, mint a St. Jon's, vagy a Clypse, melyek itt is elérhetők. Ráadásul a Snaefall Mountain hegyi útvonala is elérhető anélkül, hogy a menübe ki kelljen lépegetni. 

A készítők gondoltak a kezdő és a tapasztalt játélkosokra is, így három különféle nehézségi szinten próbálkozhatunk, melyek különféle beállításokat tesznek lehetővé. A játékban az időjárás mellett a motorok különféle részletei is változtathatók, így lehetővé téve, hogy mindenki számára a legextrlmebb beállítás válljon elérhetővé. 

Írta: Kocsis Bence