megjelent-a-vadonatuj-counter-logic-gaming-razer-blackwidow-billentyuzet/2014/08/20

Megjelent a vadonatúj Counter Logic Gaming Razer BlackWidow billentyűzet

2014. augusztus 20. Kocsis Bence

A Razer a mai napon hosszútávú eSport partnerével, a vezető észak-amerikai Counter Logic Gaming szervezettel közösen bejelentette új Counter Logic Gaming Razer BlackWidow Ultimate Stealth billentyűzetét. A CLG BlackWidow Ultimate Stealth gamer billentyűzet a CLG játékosainak és szurkolóinak kezébe egy újabb, testreszabott játékeszközt ad. A tavalyi év végén a Razer bemutatta legjobban fogyó DeathAdder egerének limitált példányszámú kiadását, amely a csapat ikonikus fekete-fehér színeiben pompázott. Az új billentyűzet hasonló kivitelben készült. Az egyedi, kéttónusú fekete-fehér test a csapat emblémájával került megnyomásra, a billentyűket pedig a CLG fehér színe világítja meg.

razer-blackwidow-ultimate-stealth-clg-gallery-2

Míg a hagyományos mechanikus kapcsolókat eredetileg gépelésre, a Razer mechanikus kapcsolókat mérnökeink már az alapoktól a játékra tervezték. Hosszas és alapos kutatómunkát követően a Razer többszörösen díjnyertes mérnökei töredék-milliméter pontosságig meghatározták a gamereknek készült kapcsoló optimális működtetési távolságát, és majdnem a felére csökkentették a működtetési és a reset pont közötti távolságot. Ezáltal gyorsabb és pontosabb játékparancsok adhatóak ki a hagyományos mechanikus kapcsolókkal összehasonlítva. Emellett a vadonatúj Razer mechanikus kapcsolók ultra-precíz gyártási technológiák használatával készülnek, melyek – az aranyozott kontaktuspontokkal együtt – akár 60 millió leütéses tervezett élettartamot is eredményezhetnek.

razer-blackwidow-ultimate-stealth-clg-gallery-1

Ezeket a kapcsolókat a világ legigényesebb - a Team Razer kötelékébe tartozó – eSport versenyzői, akik között a CLG profijait is megtaláljuk, alapos teszteknek vetették alá, és a Razer mechanikus kapcsolót a legintenzívebb profi gamer bajnokságokon hitelesítették.

A Razer és az eSport legendáinak története már az eSport kezdeti napjai óta összeforrt, a cégről pedig általánosságban is elmondható, hogy szerves részét képezi a kompetitív elektronikus játékok növekedésének és fejlődésének. A márka partnerségi kapcsolataival, üzletfejlesztésével, és termékei (profik általi) kiértékelésével mindig is példát mutatott a játékipar számára.

Írta: Kocsis Bence