need-for-speed-heat-ekkor-erkezik-az-uj-nyilt-vilagu-nfs-jatek

Need for Speed Heat - Ekkor érkezik az új, nyílt világú NFS játék

2019. augusztus 16. Kocsis Bence PC hírek / Konzol hírek

A Ghost Games bejelentette a Need for Speed Heat játékát, mely elmélyíti és kibővíti mindazt, amelyet a Need for Speed rajongók szeretnek, azaz a testreszabhatóságot, a hiteles városú autókultúrát és a magával ragadó történet. 

" A rajongók egyértelművé tették, hogy több autóra, még nagyobb testreszabhatóságra és még több kihívásra van szükség. A karakter stílusától az autó teljesítményéig és vezetési stílusáig minden csak a kreativitáson múlik."

A Need for Speed Heat a sorozat rajongóit Palm City-be kalauzolja, mely egy vadiúj, nyitott világ, ahol az utcai versenyzők összegyűlnek, hogy hírnevet szerezzenek maguknak. A játékosok a Speedhunters Showdown-ban versenyezhetnek, ahol a megszerzett nyereményeket új autókra, tuningra, testreszabásra tudjuk elkölteni. Persze az, aki az éjszakai versenyzésre adja a fejét, kockázatot vállal, hisz a rendőrsék bármikor közbeléphet, mely ha bekövetkezik, komoly összegekkel leszünk szegényebbek. Az autózás nem ér véget az adott versenyen a kockás zászlóval való leintéssel, hisz a versenyek között egy végtelen játszótér áll rendelkezésünkre. 

"Még soha nem állt a játékosok rendelkezésére ennyi lehetőség, mint amit a Need for Speed Heat kínál, egyediség tekintetében" - mondta Riley Cooper a Ghost Games kreatív igazgatója. "A játékosok egyértelművé tették, hogy több autóra és nagyobb testreszabhatóságra, több kihívásra van szükség."

Azok a játékosok akik a Standard kiadás előrendelését választják, kapnak egy K.S Edition stílusú Mutsubishi Lancer EVO X járgányt. A Deluxe Edition-t választók három K.S. Edition stílusú autót kapnak, melyek a BMW i8 Coupe, a Mercedes C63 AMG Coupe és a Chevrolet Corvette Grand Sport. Ezen felül. Ruházat és megnövelt díjak is részét képezik ennek az előrendelői változatnak. A Need for Speed Heat november 8-án lesz elérhető Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n. Az EA Access és Origin Access előfizetők már november 5-én 10 óra játékidő erejéig belekóstolhatnak Palm City világába. Az Origin Access Premier tulajdonosok természetesen teljes hozzáférést kapnak a játékhoz. 

Írta: Kocsis Bence