nzxt-h440-special-edition-haz-zold-fekete-szinbe-oltoztetve/2014/11/06

NZXT H440 Special Edition ház zöld, fekete színbe öltöztetve

2014. november 06. Kocsis Bence

Bizonyára mindenki hallott az NZXT márkáról és kivételes számítógépházairól. A többszörös díjnyertes NZXT H440 most új köntösbe öltözött, melyet a Razer ihletett. Az NZXT H sorozatára a zárt, ODD-mentes előlap és a teljes egészében acélból készült prémium kivtel a jellemző. Az új modell továbbra is ragaszkodik a nagy ablakú oldalsó panelhez, ami betekintést nyújt a belső alkatrészekbe. A ház zöld LED világítást kapott, emellett az I/O panelen elhelyezett USB 3.0 portok is zöld színbe öltöztek. A H440-en a Razer logója került elhelyezésre, mely a zöld LED háttérvilágításnak köszönhetően megfogó látványt nyújt.

Ahogy a H440 esetében, most is a tápegyég teljesen rejtve marad egy borításnak köszönhetően, így a tápkábelek nem látszanak. Emellett a fedlap alatt a kábelrendezési lehetőség tovább nő mindenféle esztétikai kompromisszum nélkül. A tápegység borításán két darab SSD rögzíthető, így nemcsak a nagy teljesítményű hardverek mutathatók meg, hanem a szupergyors háttértárakkal is büszkélkedhet a felhasználó.

H440_1 H440_2
H440_4 H440_6
.

A H440 alapkiépítésében 3 darab 120 mm-es ventilátor található az első panel mögött, amely kivételes hűtési teljesítményt nyújt, így a grafikus kártya és processzor hűtője megfelelő levegő utánpótlást kap, aminek eredményeképp, nem a "használt", felmelegedett levegőt kell átpréselnie a hűtőbordákon, vagy radiátorokon. Ha már a hűtésnél tartunk... A H440 adottsága, hogy támogatja az akár 360 mm-es radiátorokat is, így az AIO folyadékhűtések terén maximális kompatibilitással rendelkezik.

Főbb tulajdonságok:
  • kiemelkedő hűtési teljesítmény
  • maximális folyadékhűtés támogatás
  • acél HDD keretek
  • négy darab előre telepített NZXT FN V2 ventilátor
  • kényelmes, bőséges kábelrendezési lehetőség
  • zöld színű hátlapi I/O panel világítás
  • zöld USB 3.0 portok
  • prémium fényezés
  • LED háttérvilágítású Special Edition logók
Az NZXT H440 Special Edition 159,90 eurós áron érhető el a Caseking.de kínálatában és minden bizonnyal nálunk is elérhető lesz. További információkért, pontos specifikációkért látogassatok el a gyártó oldalára.

Írta: Kocsis Bence