thermaltake-pacific-pr32-d5-plus-tartaly-es-szivattyu-kombinacio-valamint-pacific-mx1-plus-cpu-vizhuto-blokk

Thermaltake Pacific PR32-D5 Plus tartály és szivattyú kombináció, valamint Pacific MX1 Plus CPU vízhűtő blokk

2020. november 27. Herczeg Balázs Hűtés hírek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a PC modderek elsőszámú választása, örömmel jelentette be, hogy Thermaltake Pacific PR32-D5 Plus tartály és szivattyú kombináció és Pacific MX1 Plus CPU vízhűtő blokk már elérhető.

Ha RGB fényhatásokkal felszerelt szivattyú és tartály kombinációt keresel, a Pacific PR32-D5 Plus a legjobb megoldás számodra. A csomagban található konzollal ventilátorra is szerelhető, így a legjobb vizuális élményt biztosítja kisebb számítógépházak esetén is.

Az AIO vizes blokk ihlette Pacific MX1 PLUS CPU vízhűtő blokkot az egyedi tervezésű hűtési megoldást kereső felhasználók számára terveztük. Tükörrel ellátott felső fedéllel rendelkezik, amely mélységérzetet hoz létre a 12 LED segítségével. A nikkel ötvözettel ellátott réz alapú tükör pedig kiváló hőelvezetést és modern megjelenést biztosít.

A Thermaltake Pacific PR32-D5 Plus tartály és szivattyú kombináció, valamint a Pacific MX1 Plus CPU vízhűtő blokk tulajdonságai:

TT RGB Plus szoftver:

A szabadalmaztatott TT RGB Plus szoftverrel és mobilapplikációval figyelheted a ventilátor teljesítményét, beállíthatod a sebességét és testre szabhatod a fényhatásait.

Beépített hőmérséklet-érzékelő (csak a Pacific MX1 Plus esetében)

A beépített szenzor továbbítja a TT RGB Plus szoftvernek a hűtőfolyadék hőmérsékletét, hogy figyelemmel kísérhesd.

Optimális hőelvezetés a 0,15 mm-es mikro szerkezettel (csak a Pacific MX1 Plus esetében)

A Thermaltake a Pacific MX1 Plus CPU vizes blokkjában a bordatávolságot 0,15mm-re zsugorította, így a hűtőfolyadék nagyobb felülettel érintkezik, ezáltal a legjobb hőelvezetési eredmény jön létre.

360°-os forgókupak (csak a Pacific PR32-D5 Plus esetében)

A 360 fokos forgókupak lehetővé teszi, hogy a beszerelés után is az 1/4 menetes portok helyzetét beállíthasd, így nagyobb rugalmasságot biztosítson a vízhűtés során.

Több telepítési opció (csak a Pacific PR32-D5 Plus esetében)

Az alap tartály és szivattyúállvány mellett a csomag tartalmaz egy konzolt is, amellyel a Pacific PR32-D5 Plus ventilátorra is szerelhető, hogy kisebb házban is lehessen élvezni a vízhűtés előnyeit.

Elérhetőség, garancia, árak

A Thermaltake Pacific PR32-D5 Plus tartály és szivattyú kombináció, valamint a Pacific MX1 Plus CPU vizes blokk már elérhető a Thermaltake világszerte működő hivatalos kiskereskedelmi és disztribútori csatornái kínálatában. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogasd meg a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

További információ a Pacific PR32-D5 Plus tartály és szivattyú kombinációról:

https://www.thermaltake.com/pacific-pr32-d5-plus.html

Megvásárolható:

TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/product/cl-w280-pl00sw-a/

További információ a Pacific MX1 Plus CPU vízhűtő blokkről:

https://www.thermaltake.com/pacific-mx1-plus-cpu-water-block.html

Megvásárolható:

TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/product/cl-w299-pl00sw-a/​​​​​​​

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogass el a www.thermaltake.com/default.htm weboldalra.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: