ujdonsagok-a-hama-muhelyebol

Újdonságok a HAMA műhelyéből

2021. október 28. Kocsis Bence Periféria hírek

A HAMA a napokban számos újdonságot tett elérhetővé, melyek kényelmesebbé tehetik a mindennapi munkánkat és segítenek az eszközök közti kommunikációban. 

Az MW-650 egér egy vezeték nélküli megoldás, mely 6 gombbal rendelkezik és az energiatakarékosság érdekében be/kikapcsoló gombot is kapott. A DPI gomb segítségével választhatunk az előre programozott 800, 1200, 1600, 2000 és 2400 DPI felbontások között. Az egér kompatibilis a Windows , Android és iOS operációs rendszerrel telepített eszközökkel. 

A KC-550 egy teljes méretű, letisztult formavilággal rendelkező megoldás, magyar kiosztással , LED háttérvilágítással, így rosszabb fényviszonyok között is könnyedén láthatóak a nagy kopásállósággal rendelkező lézergravírozott gombok. 

A 9 az 1-ben USB 3.1 Type-Cdokkoló nagyon hasznos lehet, ha bővíteni szeretnénk a rendelkezésre álló portok számát, egerek, billentyűzetek, külső adattárolók számára.Emellett találunk rajta Gibabit Ethernet portot, SD / microSD kártyaolvasót, valamint 4K kompatibilis HDMI videó kimenettel. 

A HAMA új univerzális notebook hűtője egy 150 mm-es csendes ventilátorral rendelkezik, melynek zajszintje 23 dBA. A gumírozott, csúszásmentes aljzattal ellátott hűtő megemeli a notebookot, ezáltal a burkolat könnyebben adja le a hőt, amit aztán a ventilátor könnyen ellapátol. A kék LED fénnyel ellátott hűtő 13,3-15,6"-es kijelzőmérettel rendelkező notebookok számára kínál hűtési alternatívát.  

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: