vava-mire-jo-az-ejszakai-lampa

VAVA: Mire jó az éjszakai lámpa?

2020. április 29. Herczeg Balázs Külvilág Hírek

Az éjszakai lámpa a család minden tagjának előnyös lehet. A lágy fény megvilágítja a minket körülvevő tárgyakat, miközben nem gyakorol káros hatást az alvás minőségére. A VAVA bébi LED lámpák több olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyek a nap során is hasznosak lehetnek mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek számára.

A fény hasznossága


Az éjszakai lámpák fénye megnyugtatja azokat a kisgyerekeket, akik félnek a sötétben, valamint a lágy megvilágítás segíti a szülőket az alvó gyermekük felügyeletében.

A VAVA lámpa fátyolos fénye éppen elegendő ahhoz, hogy a felnőttek úgy tudják megnézni alvó gyermeküket, hogy ne ébresszék fel a hagyományos lámpák felkapcsolásával. Emellett az alacsony fogyasztásuk még segít az energiamegtakarításban is.

Biztonságos alapanyagok

A csecsemőkorszak egyik nehézsége az, amikor a babák megkóstolják a kezükbe akadó tárgyakat és elkezdik rágni őket. Emiatt rendkívül fontos, hogy az olyan tárgyak, amelyek a közvetlen környezetükben találhatók, biztonságos anyagokból készüljenek, mint például ABS vagy PC anyagokból. Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) olvadáspontja jóval magasabb, mint egy átlagos műanyagé, így a fényforrás nem fogja megolvasztani az anyag szerkezetét, a polipropilén ellenáll rengeteg oldószernek és a nedveségnek is. Éppen ezért készülnek az utóbbi anyagból a cumisüvegek is.

Barátságos világítás


Amíg jónéhány régebbi éjszakai fényforrás hagyományos izzókkal, neoncsövekkel működik, addig a VAVA bébilámpa LED izzóval lett szerelve, amely több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik. A környezetbarát fogyasztása csökkenti a villanyszámlát, miközben megbízható fényforrást jelent, amely nem zavarja a szemet sem a sötétben. Ennek hatására a babák egy meleg fényű környezetben pihenhetnek, a szülőknek pedig nem kell aggódni, hogy az erős világítás ébren tartaná csöppségüket.

Egyszerű működés

A VAVA CL006 és HP008 tojás formájú hordozható lámpa ezenfelül állítható fényerővel is rendelkezik, amelyet egyszerű érintésvezérléssel lehet kedvünk szerint módosítani. A töltést követően pedig bárhová magunkkal vihetjük az este folyamán, ráadásul beállítástól függően 6-tól akár 200 órán át is képes világítani.

Extra képességek

A tojás formájú bébilámpa rendelkezik külön időzítővel, fényerő beállítóval, LED-es körvilágítással, érintés alapú vezérléssel, ráadásul vízálló kialakításának köszönhetően akár még a fürdőszobába is magunkkal vihetjük.

Elérhetőség

A VAVA CL006 és HP008 éjszakai lámpák már elérhetőek a VAVA hivatalos partnerei kínálatában. A termék naprakész árazásával kapcsolatban érdeklődj a VAVA helyi képviseleténél vagy kiskereskedelmi partnereinél.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: