zalman-alpha2-36-egy-lenyugozo-aio-huto

Zalman Alpha2 36 - egy lenyűgöző AIO-hűtő

2024. április 14. Herczeg Balázs Hűtés hírek

A Zalman nemrég mutatta be az Alpha2 termékcsalád új hűtőrendszereit, a sorozat csúcsmodellje pedig az Alpha2 36 nevet kapta. Közel 40 centiméteres hűtőbordájával és három ventilátorával a Zalman Alpha2 36 egy AiO (All-in-One) hűtőrendszer, amelyet szokatlan kialakítása és feltűnő ARGB háttérvilágítása különböztet meg az átlagtól.

A rendszer egy kis kijelzővel is rendelkezik, amely a CPU aktuális hőmérsékletét mutatja. A mérés közvetlenül a BIOS-ból történik, így a felhasználó további konfiguráció nélkül is figyelemmel kísérheti a CPU működését. A Zalman új hűtőrendszerét a szivattyúfedél is megkülönbözteti társaitól, hiszen azt úgy tervezték, hogy 360 fokban elforgatható legyen, a felhasználó így a hűtőt az általa választott pozícióba szerelheti. A számítógépek szerelmesei viszont értékelni fogják a szivattyú innovatív túlterhelés-megelőző rendszerét, amely a hűtőfolyadék be- és kivezetésének szétválasztása révén valósul meg.

A Zalman Alpha2 36 hűtő egyéb jellemzői közé tartozik a méretes alumínium hűtőborda, a PWM-vezérlő, amely lehetővé teszi a ZM-AF120 ventilátorok sebességének szabályozását, valamint a gumipárnák, amelyek minimalizálják a rezgésüket. A szóban forgó modell kompatibilis a legújabb AMD és Intel alapokkal (AM5 / LGA 1700), így kiváló választás egy új felsőkategóriás konfigurációba.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: