zalman-zm700-lxii-kulcs-az-erohoz

Zalman ZM700-LXII - Kulcs az erőhöz

A mai csúcskategóriás számítógép-alkatrészek egyáltalán nem energiatakarékosak, a játékosok tehát kénytelenek megfelelő tápegységet választani, amely nem csak most, hanem a jövőben is optimális teljesítményt biztosít. Ebben a szerepkörben a Zalman ZM700-LXII egy remek választás lehet, hiszen az erős hardvereket támogató erő mellett nagyon vonzó ár jellemzi.

A Zalman ZM700-LXII ATX formátumban készült, és egysínű kivitelen alapul, amely egészen pontosan 648W teljesítményt biztosít +12V kimenethez 92%-os hatásfokkal. Ez a legtöbb, játékra tervezett PC-hez elengedő erővel kell hogy szolgáljon még egy felsőkategóriás processzor és erős grafikus kártya esetében is. Az állandó, stabil teljesítmény és a magas energiahatékonyság érdekében aktív PFC rendszerrel és minőségi kondenzátorral rendelkezik.

A Zalman ZM700-LXII tápegység beépített EMI-szűrővel is rendelkezik a zajcsökkentés érdekében, valamint egy kapcsolótranszformátorral, amely megakadályozza a bemeneti áram túlterhelését. A házon belüli megfelelő hőmérsékleti szintet dupla alumínium hűtőblokk és egy 120mm-es ventilátor biztosítja. A szóban forgó tápegység további előnye az ErP Lot 6 tanúsítvánnyal igazolt nagy energiahatékonyság készenléti üzemmódban akár mindössze 1W fogyasztással.

A Zalman ZM700-LXII tápegység körülbelül 20 000 Ft-os áron kapható a hazai boltokban.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: