itt-a-corsair-uj-kompakt-billentyuzete/2017/03/17

Itt a Corsair új kompakt billentyűzete

2017. március 17. Ficsor Tamás Periféria hírek

Miután elfoglalta méltó helyét a trónon a K95 RGB Platinum a gyártó most a belépőkategóriára szegezte figyelmét ugyanis bemutatta a K63 nevű mechanikus billentyűzetét.

086d28f9c1bc

Dizájnját tekintve azt is mondhatnánk, hogy a Strafe kistestvérét alkották, így nem kapunk alumínium lapot a sapkák alá. A K63 TKL kiosztást kapott, azaz a numerikus rész teljesen el lett távolítva, így több hely marad az asztalon és az egérnek is.

A K63 Cherry MX Red mechanikus kapcsolókat kapott. Erre jellemző a halk és gyors gépelés. Az aktiválási pont nem érezhető, a lenyomáshoz pedig 45 grammnyi erőt kell kifejteni. Az MX Red közül is a LED-el rendelkezőt találjuk rajta/benne, ami csak piros színben tud világítani. Viszont jó hír, hogy a Strafe-hez hasonlóan ez a billentyűzet is kompatibilis a CUE szoftverrel, így többféle világítási módot, valamint makrókat állíthatunk be.

7f073be8d7ce

A billentyűzet felső részén a K70-hez hasonló dizájnban kapunk dedikált média és hangerőgombokat, amik szintén pirosan világítanak. Természetesen a Win Lock funkció és a 100% anti-ghosting nem maradt ki. A billentyűzet gumi borítású USB kábelen kommunikál 1 ms-os válaszidővel.

A Corsair K63 Mechanical Gaming Keyboard 80 €-tól lesz kapható.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: