nyeremenyjatek-vidd-haza-a-noctua-uj-processzorhutojet

Nyereményjáték - Vidd haza a Noctua új processzorhűtőjét !

2020. február 02. Kocsis Bence Közösség

Nemrégiben bemutattuk a Noctua új processzorhűtőjét, mely a díjnyertes NH-L9a-AM4 alacsony profilú modellnek a fekete köntösbe bújtatott változata az NH-L9a-AM4 chromax.black. A napokban ígéretet tettünk arra, hogy ezt a hűtőt kisorsoljuk köztetek. Ennek alkalmából íródott ez a cikk és szerveztünk is egy nyereményjátékot. A nyereményjáték a mai napon kezdődik és egészen február 12.-ig tart. 

De hogy mit is lehet nyerni pontosan? A játék díja egy alacsony profilú NH-L9a-AM4 chromax.black, mely az NH-L9i-AM4 chromax.black után az AMD Ryzen tulajdonosoknak is kínál alternatívét. A hűtő gyönyörű szép, kimondottan pici, így HTPC-k ékköve lehet, de igazából bármilyen AM4-es foglalattal rendelkező rendszerbe beépíthető. 

Mit kell tenned, hogy a nyereményjátékban részt vehess?

  • Lájkold a rendszerigeny.hu facebook oldalát
  • Oszd meg a nyereményjátékól készült posztot idővonaladon
  • A nyereményjátékról készült poszt hozzászólásába írd be a kérdésekre adott helyes válaszaidat
  • Iratkozz fel a rendszerigeny.hu youtube csatornájára

A kérdések:

  1. Milyen magas ventilátorral együtt a Noctua NH-L9a-AM4 chromax.black?
  2. Mi a hűtőn található NF-A9x14 HS-PWM chromax.black ventilátor maximális fordulatszáma?
  3. Hány áv garanciát vállal a Noctua az NH-L9a-AM4 chromax.black processzorhűtőre?


Minden kérdésre megtalálod a választ a nemrég elkészült bemutatónkban, olvassátok el figyelmesen a kérdéseket és a bemutató cikket is! A válaszokat a facebook oldalunkon közzétett poszt hozzászólásába kell beírni. 

A nyereményjátékban bárki részt vehet, de fontos tudnotok, hogy a nyereményt kizárólag magyarországi postacímre áll módunkban eljuttatni. A nyereményjáték február 12-ig tart és a játékot követően sorsolást indítunk, melynek végén a nyertessel felvesszük facebook-on keresztül a kapcsolatot, hogy adategyeztetés után a nyereményt postai úton kiküldjük. A játék során összegyűjtött adatokat kizárólag a nyeremény eljuttatásához használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk ki. 

Jó játékot mindenkinek!

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: