7-1-es-gamer-fejhallgatok-erkeztek-a-logitechtol/2015/08/27

7.1-es gamer fejhallgatók érkeztek a Logitechtől

2015. augusztus 27. Kocsis Bence Periféria hírek

A gamer perifériák egyik vezető fejlesztője, a Logitech a mai napon mutatta be legújabb gamer fejhallgatóit a Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset-et és a Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset-et. A fejhallgatókat a Logitech 25 éves tapasztalattal rendelkező mérnök csapata tervezte. A kiegészítők teljes mértékben testre szabhatóak: RGB megvilágítással, cserélhető külső borítólemezekkel és testreszabható G-gombokkal érkeznek. A Logitech Gaming Software segítségével a hangzásvilágot és kedvünk szerint alakíthatjuk, személyes hangprofilokat készíthetünk, valamint kedvenc EQ-inkat1 is elmenthetjük.

“Úgy láttuk, hogy senki nem épít igazán jó minőségű, játékos fejhallgatókat” – mondta el Ujesh Desai, a Logitech gaming üzletág alelnöke és vezérigazgatója. “Ezért mi kihívást intéztünk az audió csapatunkhoz, hogy lássuk, vajon ők képesek-e rá. Én magam is játékos vagyok, éppen ezért nagyon izgatott lettem, amikor a csapat egy olyan dizájnt mutatott be, ami megfelelt az elvárásainknak.”

A szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzók hálószerkezetű, hibrid anyagokból készültek így biztosítva a létező legjobb (már-már audiofil) hangzást. A kedvenc zenénktől kezdve a monumentális, játékainkat aláfestő zenékig a Pro-G kristálytiszta és pontos magas és mélyhangokat, valamint durva basszust biztosít – mindazt, amit egy prémium fejhallgatótól elvárunk.

Logitech G633:

JPG 300 dpi (RGB)-G633 Helios BTY4 white JPG 300 dpi (RGB)-G633 Helios BTY3 white
Logitech G633

A Logitech G633 és a G933 az első fejhallgatók, amik mind Dolby, mind pedig DTS Headphone:X2 surround hangzást biztosítanak a játékosok számára. A Pro-G hangsugárzók és a surround technológiák élethű térérzékelés tesznek lehetővé a játék során, akár azt is meghallhatjuk, ha az ellenség megpróbál mögénk lopakodni. A DTS Headphone:X technológia közelebb hozza a játékosokat a stúdióélményhez, akár 7.1 csatornát is támogat, számos lehetőséget kínálva a testreszabásra. A DTS Headphone:X és a Dolby komoly mozis múltja igazán egyedülálló hangzást garantál a játékosok számára.

A Logitech G633 és G933 mind PC-vel, mind mobil eszközökkel, mind pedig konzolokkal – PlayStation 4 és Xbox One is – működik. A Logitech G633 USB-n és analóg bemeneten keresztül is csatlakoztatható, így akár két különböző eszközből érkező jelet is mixelhetünk. A G933 emellett egy USB mix adapterrel, valamint két analóg bemenettel is rendelkezik, így akár három eszközből érkező jelet is képes egybegyúrni.

JPG 300 dpi (RGB)-58048_G930_CTG1 JPG 300 dpi (RGB)-58053_G930_PROFILE_LEFT
Logitech G933

Miközben épp ellenségeinkkel küzdünk, szimultán akár egy pizzát is rendelhetünk telefonunk segítségével anélkül, hogy akár egy pillanatot is el kellene mulasztanunk az akcióból. Mindemellett a G933 a házimozinkkal (USB-n, vagy RCA kábelen keresztül) is működik, így biztosítva a tökéletes házimozi élményt.

A megvilágítástól kezdve, a G-gombokon és a cserélhető külső borítólemezeken át a testreszabható hangzásig bármit állíthatunk, így a fejhallgatónkat saját ízlésünk szerint alakíthatjuk. A hangzás, a megvilágítás és a gombok programozásához csak a Logitech Gaming Software-re van szükségünk. A megvilágítás kapcsán 16.8 millió színből választhatunk, a három G-gombhoz pedig akár makrókat is rendelhetünk. Mindemellett személyes hangprofiljainkat is kialakíthatjuk, melyet el is menthetünk.

A G633 vezetékes, míg a G933 vezetékes, vagy vezetéknélküli formában is használható. De akár a mellékelt 3.5 mm-es analóg kábelt is használhatjuk, így nem fogyasztjuk az akkumulátort sem. A vezetéknélküli USB mix adapter lehetőséget biztosít az analóg audió, illetve mobil eszközök vezetéknélküli használatára.

A Logitech G633 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset várhatóan 2015 szeptemberétől 169 Eurós, a Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Headset várhatóan 2015 októberétől 230 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz elérhető.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GCXQd_10yxI[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: