a-csodalatos-pokember-a-feny-gyermeke-es-a-tobbiek/2014/04/20

A Csodálatos Pókember, A Fény Gyermeke és a többiek

2014. április 20. Kocsis Bence

Az új játékmegjelenéseknek nincs vége, hisz április második felében is bőven érkeznek újdonságok, legyen szó akár a szuperhősös kalandokról, a fociról, az online szerepjátékokról. Április tizennyolcadikán, pénteken három új játék is érkezett. Kezdjünk rögtön a nagy falattal, a PlayStation 4-re is végre befutó új online szerepjátékkal! A FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN rögös utat járt be MMO játékként: az első induláskor felbukkanó hibákat rendre kijavították, a játék tartalmi részét teljesen újraépítették, a végeredmény pedig fergeteges lett! 

trio-uj-megjelenesek

Szintén április tizennyolcadikától kapható a TRIALS FUSION, ami ezúttal az Xbox One, a PS4, és a PC-s játékosok számára készült. A Trials játékok hagyományait követve itt is "csak" annyi a cél, hogy eljuss a pálya egyik végéből a másikba, ütközés nélkül - mégis, a varázslatos pályatervezésnek és a pompás, mindig kiszámítható fizikának köszönhetően a végeredmény nem csak szórakoztató, de valóban embert próbáló i s lett. Készülj a több órás gyakorlásokra, a pályák újrajátszására a jobb pontszámért - röviden tehát: jobb, ha búcsút mondasz a szabadidődnek!

Végül, de nem utolsósorban szintén ezen a napon futott be a 2014 FIFA WORLD CUP BRAZIL is! Szereted a focit, és már kívülről fújod a vébére bejutott válogatottak listáját? Vagy csak szimplán kedveled a FIFA-féle játékokat, ahol a kezdő játékosok és a profibb, tapasztalatabb versenyzők is egyaránt megtalálják a nekünk megfelelő kihívást? Akkor figyelj, mert a játék kiadója továbbfejlesztette a 2014-es FIFA játékmenetét és grafikáját, hogy egy fergeteges örömfocit kapj majd, ha elindítod a játékot! Vezesd át választott nemzeti válogatottadat a selejtezőkön és magán a VB-n, győzd le a nagy nevű sztárjátékosokat, látogass el a hivatalos stadionokba: mindezt megadja neked a 2014 FIFA World Cup Brazil! A játékról készült bemutatóval egyébként hamarosan nálunk is találkozhattok...

Ha az eheti megjelenések egyike sem érdekel túlzottan, akkor se keseredj el: a következő néhány hét még mindig tartogat izgalmas játékokat! Lássuk, hogy melyekre gondolunk elsősorban!

trio-ujmegjelenesek

Az idei év egyik legjobbnak tartott japán akció-szerepjátéka, a DARK SOULS 2 eddig csak és kizárólag a konzolos játékosok kiváltsága volt, április huszonötödikén azonban mindez megváltozik. Ezen a napon jelenik ugyanis meg a From Software legendás játékának PC-s változata! A maximális grafikai minőség, a konzolosnál több opció, magasabb felbontás: ezek várnak Rád, ha rendelkezel egy jobb géppel, és érdekel a Dark Souls sötét, kegyetlen, és mégis roppant izgalmas világa! 
Maradjunk még a szerepjátékoknál: április harmincadikán jön ugyanis a CHILD OF LIGHT, ami egy digitális piacra szánt kaland-szerepjáték egyveleg, döbbenetesen jó hangulattal, érdekes játékmenettel, és a legendás Yoshitaka Amano rajzaival. Ha rendelkezel egy PS3-al, vagy egy PS4-el, akkor most örülhetsz, hiszen egy igen limitált kiadás erejéig mégis lesz a játékból dobozos verzió: a CHILD OF LIGHT DELUXE EDITIONleginkább a gyűjtőknek kedvez, hiszen a játék letöltőkódja mellett egy rakás egyedi, máshol nem elérhető extrához férhetsz hozzá! Egy biztos: ha szereted a stílust, akkor ennek a kiadásnak ott a helye a polcodon!
Kicsit távolodjunk el a szerepjátékok világától, méghozzá a lehető legpörgősebb akciójátékkal: május másodikán jön a THE AMAZING SPIDER-MAN 2! Az új Pókemberes mozifilm megjelenésével párhuzamosan kiadott videojáték összeszed mindent, ami miatt érdekes lehet Pókembernek lenni: harcolhatsz, "hálóhintázhatsz", ugrándozhatsz, sőt: Peter Parker-ként a nyomozás és a rejtőzködés is feladataid közé tartozik majd! A Beenox fejlesztői már többször bebizonyították, hogy tudnak jó Spider-Man játékot csinálni, ez pedig az eddigieknél is komolyabb kalandnak ígérkezik!
konzolokszervize

Írta: Kocsis Bence