a-razer-bemutatja-vezetek-nelkuli-mmo-jatekra-tervezett-naga-epic-chroma-egeret/2014/10/31

A RAZER BEMUTATJA VEZETÉK NÉLKÜLI, MMO JÁTÉKRA TERVEZETT NAGA EPIC CHROMA EGERÉT

2014. október 31. Kocsis Bence Periféria hírek

A Razer a mai napon bejelentette Razer Naga Epic Chroma gamer egerének megjelenését. A Razer Naga Epic Chroma bemutatja az új Chroma világítást – egy olyan funkciót, mely személyes színbeállításokat tesz lehetővé a Razer Synapse-en keresztül - dönthető-benyomható scrollozó görgőjén és mechanikus hüvelykujj rácsozatán. A széles közönség igényeit kielégítő, ergonomikus MMO gamer egér összesen 19 gombot kínál, melyek közül 12 mechanikus gomb a Razer Naga legendás hüvelykujj rácsozatán található. Rendelkezik egy 8200 dpi érzékenységű 4G lézeres szenzorral - mely másodpercenként 200 hüvelyknyi megtett távolságot érzékel, maximum 50 g gyorsulás mellett - valamint egy vezetékes és vezeték nélküli móddal, 1000 Hz Ultrapollinggal, és egy könnyű, fonott, üvegszálas kábellel.

A Razer legújabb gamer egere emellett támogatja a Razer Synapse: Stats & Heatmaps-et is, a Razer felhőalapú meghajtójának nemrég frissített béta szoftverét, mely többek között olyan műszaki adatokat naplóz, mint például a játékidő, a gombnyomások, a megtett távolság, vagy a játék során kifejtett teljes nyomás mértéke. Ezek az adatok különösen hasznosak lehetnek a Razer Naga Epic Chroma felhasználói számára abban, hogy finomhangolják játékélményüket, valamint növeljék pontosságukat, csökkentsék reakcióidejüket, és fejlesszék játékbeállításaikat és felhasználói felületeiket.

Razer Naga Epic Chroma-3 Razer Naga Epic Chroma-6
.

“Az új Naga Epic Chroma az MMO játékosokat korábban soha nem látott szabadsággal ruházza fel.” nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “A Naga kényelmi funkcióit kombináltuk a csúcstechnológiájú játékfunkciókkal és az új, teljesen testreszabható Chroma nyújtotta színlehetőségekkel. A 12 gombos mechanikus hüvelykujj rácsozat lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maximalizálják játékbeli képességeiket, és tisztességtelen előnyhöz jussanak. Mindent egybevetve a Razer Naga Epic Chroma most még jobban testreszabható, mint amilyen előtte volt.”

A Razer Naga Epic Chroma első nyilvános bemutatkozására 2014. november 7-én a kaliforniai Anaheimben megrendezendő BlizzCon-on kerül sor.

A Razer az idei, Kölnben megrendezett Gamescom-on jelentette be Razer Chroma sorozatát. A Naga Epic Chroma csatlakozik a BlackWidow Chroma-hoz, a Kraken 7.1 Chroma-hoz és a DeathAdder Chroma-hoz, melyek mindegyike 16,8 millió testreszabható színnel és egy sor, a Razer Synapse-szel beállított effektussal rendelkezik. A Synapse lehetővé teszi, hogy a Chroma eszközök között egy gombnyomással szinkronizáljuk a színeket és világítási mintákat.

A Razer Chroma emellett egy nyílt szoftverfejlesztői csomaggal is rendelkezik, mely lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy a játék eseményein alapuló fejlett fényhatásokat integráljanak játékaikba: például egy fényjelzést, ha a játékos bázisát támadás éri, vagy egy vakítógránát hatását.

Termékjellemzők:
  • Összesen 19 darab, MMO stílusra optimalizált programozható gomb
  • 12 gombos mechanikus hüvelykujj rácsozat
  • Dönthető-benyomható (tilt-click) scrollozó görgő
  • 8200 dpi érzékenységű 4G lézeres szenzor
  • Vezeték nélküli gamer szintű technológia
  • Chroma világítás 16,8 millió testreszabható színlehetőséggel
  • Razer Synapse támogatás
  • 1000 Hz-es Ultrapolling
  • 200 hüvelyk/másodperces / 50 g-s gyorsulás
  • Hangtalan, ultra sima egértalpak
  • 2,13 m / 7 láb hosszú könnyű, fonott üvegszálas kábel
  • Körülbelüli méret: 119 mm / 4,69 hüvelyk (hosszúság) x 75 mm / 2,95 hüvelyk (szélesség) x 43 mm / 1,69 hüvelyk (magasság)
  • Körülbelüli tömeg: 150 g / 0,33 font
A Razer Naga Epic Chroma 129,99 eurós ajánlott fogyasztói áron jerül a boltok polcaira novembertől.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: