ac-syindicate-vs-unity-grafikai-osszehasonlitas/2015/10/23

AC Syndicate vs. Unity - Grafikai összehasonlítás

2015. október 23. Teszt Matt

A napokban megjelent a legújabb Assassin's Creed, a Ubisoft Quebec által fejlesztett Syndicate. A játék ezúttal a viktoriánus kori Londonba enged betekintést, ami méretét tekintve 30%-al nagyobb, mint a Unity-ben bejárható Párizs. A tavaly év végén megjelent AC lenyűgöző látványvilággal rendelkezett, így nagy kérdés, hogy vajon sikerült-e a Syndicate-nek megugornia ezt a lécet. A következő videóban mindenki levonhatja a maga következtetéseit, de fontos megjegyezni, hogy ezek a PS4-es verzióból lettek felvéve, a Syndicate PC-s verziójának látványvilága valószínűleg felül fogja múlni a jelen generációs konzolokét.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h4YU_hy9xFk[/youtube].

A látottak alapján sok különbséget nem fedezhetünk fel, lévén ugyanaz az engine hajtja a két játékot, a Syndicate talán egy leheletnyivel letisztultabbnak tűnhet, cserébe viszont nem kapunk akkora populációt mint a Unity-ben. A Syndicate egyébként egész jó értékeléseket kapott és bár bugoktól most sem mentes a játék, az optimalizációra eddig nem sok panasz érkezett, így remélhetőleg el fog maradni egy tavalyihoz hasonló botrány.

A PC játékosok valószínűleg jól fognak járni, a november 19-es megjelenésre már bizonyára egy tonnányi patch-csel leszünk gazdagabbak, és ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor maga a játék is sokkal jobban fog futni, mint elődje.

Írta: Teszt Matt