az-enermax-uj-termekeket-dobott-piacra/2015/03/30

Az Enermax új termékeket dobott piacra!

2015. március 30. Kocsis Bence Adattárolás hírek

Az Enermax piacra dobta legújabb termékeit, melyek közt szerepel az EHB001, egy mágneses headset tartó, három merevlemez keret és a gyártó legújabb zászlóshajója a Didifanless 550W tápegység.

Az EMK sorozat három új modell bevezetésével a  professzionális adattárolást és adatkezelést teszi lehetővé. Az EMK5301, EMK5401 és EMK 5501 modulok kifejezetten a szerverek könnyített adattárolására készültek. A modulok kettő, illetve három 5,25 hüvelykes meghajtóhelyet foglalnak el, melyek akár öt darab 3,5"-os SATA, vagy SAS interfésszel ellátott merevlemez befogadását teszik lehetővé. Az EMK modellek alumínium háza az értékes adatok biztonságos tárolását teszi lehetővé, a HDD slotokon elhelyezett egyedi hálózati kapcsoló segítségével pedig könnyedén kikapcsolhatók, vagy cserélhetők egyenként is a merevlemezek, akár működés közben is.

emk5301_03 emk5401_03 emk5501_03
.

A ventilátor vezérlő gondoskodik a hatékony HDD hűtésről, emellett egy villogó állapotjelző LED és hangjelzés figyelmezteti a felhasználót abban az esetben, ha a merevlemez hőmérséklete eléri a kritikus szintet. Minden HDD slot egy biztonsági zárral lett ellátva az illetéktelen hozzáférés ellen. Az EMK5301, EMK5401 és EMK 5501 110 és 130 euró közötti ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

Azok számára akik használat előtt folyamatosan headset-ük kábeleit kénytelenek bogózni, létezik egy hatékony megoldás az EHB001 személyében, mely egy összehajtható headset tartó, mely az erős mágneseknek köszönhetően a számítógépház oldalára, vagy egyéb fémfelületre helyezhető. Ennek eredményeképp nem gubancolódik a számítógép asztalon a headset kábelezése, hisz használat után csak felakasztjuk a mágneses tartóra és ha újra használni akarjuk egyszerűen csak levesszük onnan. Az Enermax EBH001 15 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

01 09
.

Három héttel ezelőtt az Enermax bemutatta passzív hűtésű, digitális  tápegységét, a Digifanless 550W-ot. A gyártó zászlóshajója mostantól nálunk is elérhető. A tápegységről már jópár független teszt (pl. kitguru, computerbase, hardwareluxx) készült neves weboldalak berkein belül, amik mind megerősítik a kiváló minőséget és megbízhatóságot.  A 80 Plus Platinum minősítés kiváló hatékonyságról biztosít, míg a ventilátor hiánya a totális csendről gondoskodik. A tápegység kábelezése teljesen modulártis ami kényelmessé teszi a beszerelést és a használatot is.

digifanless02

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: