az-overmax-bemutatta-a-legujabb-okostelefonjat-overmax-expi-t/2014/01/07

Az OVERMAX bemutatta a legújabb okostelefonját: OVERMAX VERTIS EXPI-t!

2014. január 07. Teszt delmaster
A HALADÁS MAGASABB FOKA

Elegáns okostelefon igényes felhasználóknak –  4 x 1,2 GHz processzor, 1 GB RAM és QHD IPS 2 kijelző.  Tökéletes választás üzleti használatra és gyakorlottabb felhasználónak.

expi_1387528886
ÉRJ EL MAGASABB SZINTET A VERTIS EXPI OKOSTELEFONNAL!

Vertis EXPI egy nagyon jó lehetőség azoknak, akik otthonosan mozognak a technika világában. A Cortex A7 Quadcore 4 x 1.2 GHz processzor és 1 GB RAM biztosítja több alkalmazás egyidejű zökkenőmentes, gyors működését. A 4,5’’ IPS 2 kijelző QHD 960 x 540 pixeles felbontással csodálatos vizuális élményt nyújt, megelőzve a versenytársakat. A 8 megapixeles nagy felbontású kamera segítségével megörökítheti a legszebb pillanatokat!

Adja meg a következő szinten a tapasztalat! 3
FEDEZZ FEL MÉG TÖBBET AZ EXPI-VEL!

Ezt az üzleti okostelefont nyugodt szívvel kiteheted az asztalra az üzleti tárgyalásokkor. Az EXPI Dual SIM módjának köszönhetően egy időben képes kezelni kettő SIM kártyát, miközben az irodai alkalmazáscsomag segítségével bárhol lehet a telefonon dolgozni. Nem kell aggódni az utazás miatt sem – a beépített GPS modul mindig biztonságban elvezet az úti célhoz. A cserélhető hátlapnak köszönhetően kettő színben, elegáns vörösben és diplomatikus éjkék színbe lehet öltöztetni a készüléket.

2 4
FEDEZD FEL A VERTIS EXPI ELŐNYEIT!

A készülékhez számos, hasznos és a dobozban megtalálható kiegészítő tartozik: autós töltő, kijelzővédő fólia, fülhallgató és kettő színes cserélhető fedlap. Az alkalmazások miatt sem kell aggódni – EXPI sok előre telepített alkalmazást tartalmaz többek között: BeOnRoad navigáció (opcionálisan megvásárolható licenc-szel), Kingsoft Office package, Avast antivirus és Dziennik Gazeta Prawna (lengyel nyelvű alkalmazás).

A telefonban 3G modem (Aero2 támogás), WIFI és Bluetooth van. Stabil internetkapcsolatnak köszönhetően akár ingyen is kommunikálhatsz a barátaiddal és netezhetsz is. Ne félj a nagy céloktól!

m5_1387529016

MŰSZAKI ADATOK
Rendszer:
Android 4.2
Chipset:
Broadcom BCM23550 Quad-core Cortex-A7 ACPU
Processor:
Cortex A7 Quadcore 4 x 1,2 GHz
GPU:
VideoCore IV, OpenGL ES 2.0 3D támogatással
Kijelző:
4,5" IPS 2
Képfelbontás:
QHD 960x540 pixel
RAM:
1GB
Beépített memória:
4GB
Más:
Kamera: 2x   (Előlapi: 2 MPix, Hátlapi: 8 MPix) Micro USB Mini Jack Bluetooth GPS Wifi MicroSD kártya, 32GB-ig bővíthető Beépített 3G modem Aero2, 900/2100 MHz támogatott Dual Sim OTG
Akkumulátor:
2000mAh
Készülékház:
Műanyag
Szín:
Fekete / fehér + fehér érintő panel
Doboz tartalma:
USB kábel, töltő, fülhallgató, kijelzővédő fólia, kettő színes hátlap, autós töltő

Írta: Teszt delmaster