cm-storm-resonar-in-ear-headset-szabadalmaztatott-bass-fx-technologiaval/2014/07/01

CM Storm Resonar: In-Ear Headset szabadalmaztatott Bass FX technológiával

2014. július 01. Kocsis Bence Periféria hírek

A Cooler Master a mai napon bejelenti a CM Storm Resonar-t—az első in-ear fülhallgatót amely a szabadalmaztatott Bass FX technológiával készült, hogy kiszolgálja a játékosokat és a zene kedvelőit, akár több eszközön is.

A Resonar exkluzív, 8mm-es driverei a szabadalmaztatott Bass FX technológiát is tartalmazza, amely kristálytiszta hangzást és erőteljes mély hangzást biztosít, így tökéletesen kielégíti a játékosok különleges igényeit, valamint megállja a helyét a legszélesebb zenei környezetben is. A ház kiváló alumíniumból készül, és kifejezetten játékosoknak tervezték, hiszen különösen odafigyeltek a minőségre és a tartósságra, valamint a hosszú élettartamra is. ttartamra is. A passzív zajszűrést a három különböző méretű gumi fülpárnával éri el.

2A Bass FX technológia megvalósítása a fülrészben található mágnesek pozíciójának állításával valósul meg. nemk igényel tehát trükközést a különböző, hatásvadász szoftverekkel a cél eléréséhez. Mindkét mód kimagasló hanghatást nyújt azoknak akik kedvelik a mélyebb tónusokat, és azoknak is, akik a természetesebb hanghatások hívei.

A Resonar rengeteg kiegészítővel érkezik, tartalmaz egy aranyozott audio/mikrofon elosztót, hogy a legtöbb számítógéppel és mobil eszközzel is kompatibilis legyen, miközben teljesen tiszta hangzást biztosít. A vezetéken lévő mikrofon egy precíz érzékelővel lett ellátva, amely lehetővé teszi a tiszta hang rögzítését a háttérzajok kiszűrésével. A zavaró kábelcsomókra a gubancolódás mentes, lapos kábel nyújt megoldást. A beépített vezérlő segítségével lehetőség van a váltásra a játékok és telefonhívások között. A Resonarhoz egy kemény hordtáska is jár, amelyben hordozható a headset, a kiegészítői és a három különböző méretű fülpárna az utazások során.

1A CM Storm Resonar Júliustól, 12 990- Ft-os bruttó végfelhasználói áron. Az ár és az elérhetőség azonban régiónként és árfolyamtól függően változhat.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: