harom-honap-kijelzo-garanciat-kapott-a-honor-8/2016/10/13

Három hónap kijelző garanciát kapott a Honor 8!

2016. október 13. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Honor legújabb zászlóshajója, a dupla lencsés kamerával felszerelt Honor 8 vásárlásához díjmentesen biztosítja legújabb Extra Szerviz garanciát, amely a vásárlás időpontjától számítva három hónapon keresztül ingyenes képernyőcserét tesz lehetővé a kijelző és érintőképernyő véletlen sérülései esetén. Az Extra Szerviz garancia a vásárlási bizonylat alapján kérhető a gyártó, azaz a Huawei felhatalmazott szolgáltatási központjaiban azon felhasználók számára, akik készüléküket Magyarországon, vagy honor8.hu weboldalon felsorolt európai országok bármelyikében, a Honor hivatalos viszonteladó partnereinél vásárolták. Az ingyenes képernyőcsere a kijelző szándékos károsítására nem vonatkozik. Mindemellett a Honor 8-ra is érvényes a 2 év teljes körű gyártói garancia, mint minden olyan a Huawei által gyártott okostelefonra és táblagépre, melyet Magyarországon a Huawei hivatalos viszonteladói partnereinél vásároltak.

A Honor legújabb zászlóshajója, az 5,2 hüvelykes Honor 8 mindkét oldalon üvegborítást kapott, de a hátoldalon, valamint az előlap alsó és felső részén az üveg alatt egy 15 rétegből álló alumíniumötvözet rejlik, melyet úgy terveztek meg, hogy selymes csillogással tükrözze vissza a ráeső fényt. A kellemes tapintási élményt sehol sem zavarja kitüremkedés, perem vagy szegély, a 12 megapixeles dupla lencsés hátlapi kamera és a programozható okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasó sem dudorodik ki a házból.

honor-8-gold-1

A kettős SIM kártya foglalattal rendelkező okostelefon hosszú üzemidejét 3000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, melyet a gyorstöltési technológiája mindössze 10 perc töltést követően kétórás telefonálási vagy hatórás offline zenehallgatási időt tesz lehetővé. A készülék további jellemzői a Huawei saját fejlesztésű HiSillicon Kirin 950 processzora, az Android 6-os Marshmallow operációs rendszeren futó EMUI 4.1 kezelőfelület és az LTE-támogatás.

Az Extra Szervizről részletes tájékoztatás a honor8.hu oldalon érhető el. A szervizpontokról információ a http://consumer.huawei.com/hu/support/service-center/index.htm oldalon érhető el.

garancia

           

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: