microsoft-lumia-640-es-lumia-640-xl-megoldas-minden-helyzetre/2015/03/02

Microsoft Lumia 640 és Lumia 640 XL: megoldás minden helyzetre

2015. március 02. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Mobile World Congress kiállításon a Microsoft bejelentette a Lumia 640 és Lumia 640 XL okostelefonokat, amelyek több rugalmasságot és szabadságot kínálnak a felhasználók számára. Mindkét készülék frissíthető lesz a Windows 10 operációs rendszerre, amely még személyesebb használatot és nagyobb hatékonyságot tesz majd lehetővé és később, az év folyamán elérhető lesz.

A jelenlegi piaci versenyben a Microsoft továbbra is innovatív okostelefon-élményt kínál minden árszegmensben. Mindkét készülék nagyszerűen egyesíti az elengedhetetlen hardver tulajdonságokat – a kamera képességeivel és a kijelző méretének megválasztásával – és Microsoft szolgáltatásokat, hogy a felhasználók számára nagyfokú hatékonyságot biztosítson elérhető áron. A Lumia 640 és 640 XL készülékek minden helyzetben segítik tulajdonosukat akár a munkában, akár otthon vagy útközben.

A Lumia 640 és Lumia 640 XL okostelefonok felhasználói a Windows Insider Programon keresztül kipróbálhatják a Windows 10 új funkcióit és innovációit, valamint még ebben az évben frissíthetik is készülékeiket az új rendszerre. A Windows 10 több új funkciót és fejlesztést kínál, mint például a megújult Office, Levelezés és Naptár, valamint Fényképek alkalmazásokat. Továbbá, az új operációs rendszer internetprotokoll-alapú üzenetküldést tesz lehetővé Skype-ról és más, az üzenetküldő funkciókba integrált alkalmazásokról. Ezenkívül, az internetezés teljesen új élményét kínáló Project Spartan böngészőt, valamint a Cortana személyi asszisztens bővített integrációját is elérhetővé teszi majd.

[caption id="attachment_55605" align="aligncenter" width="610"]Lumia 640_DSIM_3G Lumia 640[/caption]

A Lumia 640 és Lumia 640 XL okostelefonok esetében a gyártó egy éves előfizetést biztosít az Office 365 Personal csomagra, amely a legújabb Office alkalmazásokat (Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote) biztosítja a Lumia készülékeken, továbbá egy PC-n vagy Mac-en és egy táblagépen. Ezenkívül, 1 Terabájtnyi OneDrive felhőtárhelyet kínál és havonta 60 perc ingyenes Skype Unlimited Worldwide hívást is lehetővé tesz.

A Lumia 640 XL okostelefon még márciusban világszerte elérhető lesz matt feketében és fehérben, fényes fehérben, valamint matt ciánkék és narancssárga színekben. A Lumia 640 készülék áprilistól lesz kapható fényes fehérben és matt feketében, valamint fényes ciánkék és narancssárga színekben. Mindkét új modell egyaránt megvásárolható lesz egy és két SIM kártyás LTE-s, valamint 3G-s, két SIM kártyás változatban. A Lumia 640 XL okostelefon 3G támogatással, egy SIM kártyás verzióban is elérhető lesz.

[caption id="attachment_55606" align="aligncenter" width="610"]Lumia_640XL_DSIM_4G Lumia 640 XL[/caption]

A készülékek ára piaconként és szolgáltatóként eltérő lehet, a Lumia 640 telefon becsült kiskereskedelmi ára adók és illetékek nélkül várhatóan 139 euró lesz a 3G-s és 159 euró az LTE-s változat esetében. A 3G-s Lumia 640 XL okostelefon adók és illetékek nélkül várhatóan 189 eurós becsült kiskereskedelmi áron, míg az LTE képes modell 219 eurós áron lesz kapható.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: