press-release-kl06/2015/04/15

A SilverStone bemutatta KL06 számítógépházát

2015. április 15. Kocsis Bence Gépház hírek

A SilverStone bemutatta Kublai sorozatba tartozó legújabb, Micro-ATX, Mini-DTX, Mini-ITX kompatbilis számítógépházát, a KL06-ot. A Temjin TJ08-E-t és Precision PS07-et ötvöző belső kialakításánál a gyártó arra törekedett, hogy a lehető legjobb helykihasználás váljon elérhetővé. Ennek eredményeképp a 211 mm x 375 mm x 405 mm méretekkel rendelkező számítógépházban akár egy 34 cm hosszú grafikus kártya is elfér, emellett lehetőség van elől és hátul all-in-one folyadékhűtés elhelyezésére a meghajtó keretek eltávolítása nélkül.

A kényelmes szerelés érdekében a kivehető merevlemez keretekkel, alaplapi tálcával és vízhűtő szivattyú számára kialakított felső borítással rendelkezik. A gépház karbantartása kimondottan egyszerű a könnyen hozzáférhető porszűrőknek köszönhetően.

kl06b-34right-top kl06b-34right
.

A KL06 kialakításánál előre gondolkodtak és a nagyszámú 2,5"-os meghajtóhely támogatásra koncentráltak, így összesen 8 SSD, vagy HDD szerszám nélküli rögzítésére van lehetőség.

A grafkus kártya mellett fontos megjegyezni a processzor hűtő támogatást. Az említett AIO folyadékhűtéseken kívül maximálisan 165 mm magas léghűtéses megoldásokat tudunk beszerelni.

A KL06 kialakítása a normál házakhoz képest fordított kialakítású mely a hely maximális kihasználhatóságát eredményezi. Az alaplap a megszokotthoz képest fejjel lefelé került elhelyezésre és a szereléskor nem a baj, hanem a jobb oldalról férünk hozzá a konfigurávócióhoz.

kl06b-inside-right

A ház hűtéséről a két darab előre telepített 120 mm-es ventilátor gondoskodik, melyek elől találhatók. A hűtést további 120 mm-es ventilátorral egészíthetjük ki a ház hátulsó részén.

A SilverStone KL06 80 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira fekete színben, fedett, illetve ablakos oldallappal.

Silverstone 446x121 colorful

Írta: Kocsis Bence