raceroom-racing-experience-megjelent-a-touring-classics-pack-frissites-is-erkezett/2015/07/13

Raceroom Racing Experience - Megjelent a Touring Classics Pack, frissítés is érkezett

2015. július 13. Kocsis Bence

A hétvégére újabb kiegészítő érkezett a Raceroom Racing Experience szimulátorhoz. A Touring Classics Pack 4 új autót tartalmaz, melyek a BMW M3 E30 Gr.A, BMW 635 CSI, Volvo 240 Turbo, Nissan Skyline GTR R32. Ez a négy autó az összesen 39 festésnek köszönhetően akár egy komolyabb bajnokségnak is teret adhat az online szimulátorosok között. A négy autó természetesen külön-külön fizikai modellezésen esett át, így eltérően viselkednek az aszfalton.

pack

A Touring Classics Pack mellett a készítők egy javítócsomagot is készítettek a játékhoz, mely természetesen egy autómatikus frissítés formájában érhető el. A javítás számos Fanatec kormány specifikus frissítést tartalmaz, emellett a visszajátszások során fellépő jónéhány probléma orvosolva lett. Az árnyékok terén történt ránfelvarrás, emellett a HillClimb pálya végén gyakran előforduló összeomlás is orvosolva lett. Történt ráncfelvarrás az AI viselkedése, távolságtartása terén is. A multiplayer módban a kinyerhető információk terén is történtek javítások, mellett a játékban a reklámtáblák, zászlók és nézők is egyes pályákon ráncfelvarráson estek át.

Fontos frissítéseket kapott a játék felhasználói felülete is, mely olyan problémákat orvosol, mint vásárlási tranzakciók, töltési idő, be mem fejezett vásárlások, egyes böngészők, mint pl. Safari betöltési hibái.

Írta: Kocsis Bence