trust-curve-4-port-usb-3-0-hub-teszt/2013/02/18

TRUST Curve 4 Port USB 3.0 Hub - teszt

2013. február 18. Teszt delmaster
Egy újabb, szuper terméket mutatunk be a TRUST kínálatából, ami biztosan sokak figyelmét fogja felkelteni a cikk olvasása közben! Bemutatjuk a TRUST Curve USB 3.0-ás Hubját. TRUST Curve 4 Port USB 3.0

DSC_1085

Elegáns, műanyag ház jellemzi az eszközt, ami tulajdonképpen egy 4 portos USB-elosztó (Hub), ami 2 x USB 3.0 és 2 x USB 2.0 csatlakozású portot rejt magába. Az USB Superspeed 3.0-ás port akár 5 Gb/s sebességű adatátvitelt is eredményez, ami 10x jelent nagyobb sebességet, mint az USB 2.0, de természetesen az eszköz mindegyik porttal kompatibilis.

DSC_1092

A csomagban találhatunk a port mellett USB 3.0 kábelt, AC adaptert és használati útmutatót. A beüzemelése nem igényel semmilyen különleges tudást, csupán csatlakoztatnunk kell a számítógéphez a Superspeed csatlakozót, és máris élvezhetjük az USB-elosztó adta előnyöket. Érdemes megemlíteni, hogy nem csak számítógéphez vagy laptophoz lehet használni a Hub-ot, de bármilyen külső eszközhöz, ami szabvány USB-vel van ellátva. A mellékelt AC adapter lehetővé teszi, hogy külsőleg tölthessük az USB-re csatlakoztatott eszközöket. Maga az USB-elosztáshoz nem szükséges az adapter, csak ha tölteni szeretnénk vele.

DSC_1094 DSC_1095

Szintén fontos megemlítenem az elmúlt hetek legnagyobb sikerét: OVERMAX HOMESPOT-ot, ami azóta is nézettségi rekordokat döntöget. Ezen terméknél megemlítettük, hogy 1 db USB port áll a rendelkezésre az eszközön, de sokszor azonban nem elegendő; a TRUST Curve termékét viszont tökéletesen lehet használni hozzá így egyszerre üzemeltethetünk 4 USB eszközt a HOMESPOT-tal.

DSC_1104

DSC_1107 DSC_1106

DSC_1102

De ez még semmi, a PocketBook-ot és tabletet is tölthetünk a TRUST Curve segítségével, így nem szükséges a saját hálózati adaptere.

DSC_1109

Összegzés

Nagyon hasznos eszköz, hiszen nagyon sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy nincs elegendő USB port szabadon, így a különböző perifériákat el kell távolítanunk ahhoz, hogy elérjük célunkat. Ez a probléma megoldódik a TRUST Curve használatával, így nem lesz több gondunk az USB kiosztás terén. Számos eszközzel kompatibilis, és a legjobb funkciója mégis csak a töltés funkció, hiszen köztudott, hogy a tabletek áramigénye magasabb a szabvány USB port áramánál, így sima USB-ről nem tölthető a tablet alapesetben, viszont ezen eszközzel ezt is kipipálhatjuk! Az ára 12.000 Ft körül mozog, ami elsőre talán sok is 4 plusz portért, de ha a teljesen eszköz funkcionalitását, hordozhatóságát és esztétikáját vesszük figyelembe, akkor már nem is tűnik elérhetetlen ajánlatnak. Mindenképpen ajánljuk, nekünk elnyerte a tetszésünket!

rendszeriajanlott

TRUST Curve 4 Port USB 3.0 Hub

Trust-logo-3704443296-seeklogo.com

Írta: Teszt delmaster