10-ok-a-vava-dash-cam-mellett

10 ok a VAVA Dash Cam mellett

2020. március 28. Kocsis Bence Mobilvilág / Multimédia

A VAVA nagysikerű autós fedélzeti kamerája rengeteg okból hasznos lehet az autósok számára. Az innovatív technológiai eszközökért felelős gyártó összegyűjtött 10 szempontot a kamera használatának gyakorlati előnyeiről.

1. Rögzíti a baleseteket

A vezetés egyik rizikófaktora a közlekedési balesetekben nyilvánul meg. Ilyenkor azonban előfordulhat, hogy egyik fél sem szeretné a felelősséget vállalni, ugyanis sok esetben hatalmas kiadásokkal járhat a kártérítés. A Dash Cam képes rögzíteni a baleseteket, így a felvételeket visszanézve valódi bizonyítékkal rendelkezhetsz egy baleset kimeneteléről, ezt pedig felhasználhatod a biztosítási igény benyújtásakor is.

2. Más közúti balesetek szemtanúja

A Dash Cam nem csak a saját baleseteid szemtanúja lehet, hanem másoknak is nagy segítséget nyújthat, ha a látóteredben történik valami rendellenes. Egy független fél szemszöge mindig hasznos lehet.

3. Hihetetlen felvételek a kalandjaidról

Rögzíts minden pillanatot anélkül, hogy el kellene hagynod autód kényelmét. Egy egész kontinensen átívelő utazás mindenkinek az álma, a VAVA kamera pedig segít rögzíteni ennek összes pillanatát.

4. Egyedi szög a pillanatok megörökítéséhez

A Dash Cam nem csak mozgó felvételek rögzítésére alkalmas, hanem könnyedén készíthetsz egyedi látószögből lenyűgöző HD minőségű képeket. Remek lehetőség azoknak, akik minden nap vezetnek vagy akár a fotósok számára is, hogy útközben is megörökíthessék az utazásuk feledhetetlen pillanatait.

5. Figyeli a többi sofőrt

Ha az autódat többen is vezetik, a VAVA kamerája figyelemmel kíséri az autódat akkor is, ha éppen nem te használod. Amennyiben más viszi óvodába, iskolába gyermekeid és szeretnéd felügyelni őket, hogy épségben elérték-e úticéljukat, akkor a Dach Cam kitűnő választás ebben az esetben is.

6. Kiváló segítőtárs a munkában is

Az eszköz nemcsak a mindennapi sofőrök életét könnyíti meg, hanem az oktatóknak és az autókkal foglalkozó vállalkozásoknak is kiváló kiegészítő. Ha pedig autók bérbeadásával vagy taxi szolgáltatás üzemeltetésével foglalkozol, akkor könnyedén ellenőrizheted járműveid épségét vagy akár azt is, hogy rendeltetésszerűen használják-e alkalmazottjaid az autót.

7. A Rendőri ellenőrzések felügyelete

A VAVA Dash Cam a rendőrség számára is kiváló figyelőeszköz, ugyanis ellenőrizhetik, hogy a helyszíni kollégák megfelelő módon jártak-e el bizonyos esetekben, vagy szakszerűtlen erőszakot, büntetést alkalmaztak-e a helyszínen. Továbbá, ugyanezen okoból kiválóan alkalmas, hogy az autóvezetők is rendelkezzenek bizonyítékkal, amennyiben a rendőri igazoltatás nem a megfelelő módon zajlik.

8. Kapd el a tolvajokat

Kimondottan kellemetlen érzés, ha az autódat feltörik érték kutatása vagy lopás miatt. Ilyen esetekben a Dash Cam 24 órás parkoló figyelő üzemmódja könnyedén nyakon csípheti a tolvajokat, ezzel a rendőrök munkáját is segítve. Más esetekben, ha valaki kárt okozott gépjárművedben, könnyedén visszanézheted a felvételeket, hogy elkapd és felelősségre vonhasd a tettest.

9. Nagyobb biztonság minden tekintetben

A fedélzeti eszköz mindig figyelemmel kíséri a sofőrök és az utasok biztonságát. Egy igazi védelmi bástyaként működik útközben és a parkolóban is. Az aggódó szülők számára pedig különösen hasznos, ez a képesség.

10. Extra hasznos képességek

A VAVA Dash Cam a fent említett okokon kívül rengeteg egyéb hasznos tulajdonsággal is rendelkezik. A kamerafejet akár 360 fokban is elforgathatod, a beépített WiFi segítségével könnyedén elérheted a felvételeket, az éjszakai mód és az automatikus felvétel pedig különösen hasznos kiegészítésként szolgál.

Elérhetőség

A VAVA VA-VD015 Dash Cam már elérhető a VAVA hivatalos partnereinél. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: