2020-as-thermaltake-ram-mod-invitational-verseny-1-evad

2020-as Thermaltake RAM MOD Invitational verseny 1. évad

2020. november 24. Herczeg Balázs Memória hírek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a PC modderek elsőszámú választása, örömmel jelentette be, hogy elindult a világ első RAM modding versenye.

Egy hónap alatt, a nyolc versenyző a világ nyolc országából (Fülöp-szigetek, Spanyolország, Thaiföld, Malajzia, Ausztrália, Egyesült Királyság, Olaszország és az Amerikai Egyesült Államok) modifikálhatja a TOUGHRAM RAM-okat a saját elképzeléseik alapján. A versenyzők meghatározott időkeretet kapnak a RAM hűtőbordáinak átalakítására, anélkül, hogy a RAM kinézetén és elrendezésén változtatnának. A fő cél, hogy a modderek csak a TOUGHRAM moduljainkat használhatják, nem szerelhetik be sem alaplapba, sem komplett PC-be.

A versenyt a TT közösségi fórumain rendezzük meg és november 23-tól december 7-ig előrehozott szavazást tartunk, majd ezt követően december 25-től három hétig lehet szavazni. Mindenkit szeretettel várunk a közösségi fórumainkon és a szavazók között fantasztikus nyereményeket sorsolunk ki.

A modderek az első három helyért járó 7400 dolláros összdíjazásért küzdenek. A versenyzők eredetiségük, tervezési koncepciójuk, fényképeik és videóik minősége alapján lesznek pontozva. Ha a modder állványt is készített a RAM-nak, akkor az állvánnyal és anélkül is kell fotót, illetve videót készítenie.

A pontozást a Thermaltake bírái végzik, melynek tagjai között szerepel a TT vezérigazgatója és profi modderek is. A TT közösség tagjai az egyes versenyzők végeredményeit akár 30%-ban is befolyásolhatják. Tehát ne hagyd ki az esélyt és szavazz kedvenc RAM-odra, mellyel akár minden héten elképesztő nyereményekkel gazdagodhatsz.

A nyertesek listáját 2021 januárjában fogjuk közzétenni.

További információkért kérjük, látogass el a https://rammod.thermaltake.com/ oldalra

A 2020-as Thermaltake RAM MOD Invitational verseny 1. évadának legfontosabb pillanatai:

Modding a TOUGHRAM-mal

A TOUGHRAM kiváló alkatrészekből áll, esztétikus kialakítással rendelkezik és kiemelkedő játékteljesítményt nyújt. A tartós alumínium hűtőbordák nemcsak fokozzák a hőelvezetést, hanem elegáns megjelenést biztosít rendszerednek.

További információért kérjük, látogass el az oldalunkra:

https://www.thermaltake.com/toughram-memory-ddr4-4400mhz-16gb-8gb-x-2.html

https://www.thermaltake.com/toughram-memory-white-ddr4-4400mhz-16gb-8gb-x-2.html

Találkozz a Modderekkel

A moddereink névsora a következő: Corey Gregory (Designs by IFR), Franco Martinelli (aka Warboy), Ahmad Syafiq Hamman (HammanChronicle), Michael John Lacerna (MadMods PC Modding), Aitor Larrañaga (Hardk/Hardkmodder), Siwasak Sirisomboon, (Modder Crow), Richard Ord (AML Custom PC) és Ron Lee Christianson.

Hogyan tudsz szavazni?

Hetente lehet szavazni a TT közösségi fórumain, ahol a szavazással értékes nyereményeket zsebelhetsz be. A TT közösségi platform mobilon és PC-n is elérhető mindenki számára (http://community.thermaltake.com/). Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk Téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással.

Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre.​​​​​​​

A Thermaltake technológiával kapcsolatos további információkért látogass el a www.thermaltake.com/default.htm weboldalra.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: