2021-benq-designvue-palyazat-a-termeszet-altal-inspiralva

2021 BenQ DesignVue pályázat − A természet által inspirálva

2021. október 15. Herczeg Balázs Külvilág Hírek

2021. október 15. – A szabadban és a nyitott terekben való időtöltés kétségkívül jó hatást gyakorol mind a mentális, mind a fizikai jóllétünkre. A természet csodáinak felfedezése növelheti a kreativitást, és nem titok, hogy a történelem során a művészek, szobrászok, tervezők, feltalálók, építészek és tudósok mind ihletet merítettek a természetből az újszerű és eredeti elgondolásaik kitalálásához.

A természet megünneplése és a kreativitás próbára tétele érdekében a BenQ Europe meghirdette a legújabb pályázatát: tervezz egy képernyővédőt, amelyet a természet ihletett és nyerd meg a BenQ DesignVue monitort és az 1 000 eurós fődíjat. A BenQ többféle természeti stílust és textúrát vár: lehet akár levél, virág vagy egyéb növény által ihletett minta, földszínek kombinációja vagy lélegzetelállító látképek illusztrációja is. Legyen a természet a múzsád!

Köszönetképpen az anyatermészetnek és a pályázatunkban való részvételért, a vállalat megígéri, hogy a OneTreePlanted segítségével annyi fát ültet el, ahány érvényes pályázat érkezik be. Nevezz és oszd meg másokkal is a pályázatot, hogy a BenQ-val közösen egy zöldebb hellyé tehesd a világot!

Szabályzat:

  • Egy olyan képernyővédőt kell megalkotni, amelyet a természet ihletett.
  • Töltsd le innen a pályázathoz készített AQCOLOR keretet.
  • Húzd a képernyővédőt a keretbe.
  • Töltsd fel ezt a képet az Instagramra és a leíráshoz add hozzá a #benqnature, #AQCOLOR hashtageket és jelöld meg az @aqcolor_by_benq fiókot is. Ne felejtsd el megadni az országod nevét a leírásban!
  • Végül pedig kövesd be az @aqcolor_by_benq fiókot az Instagramon.

A pályázatra nevezők a következő díjakat nyerhetik meg:

  • Első helyezett: egy BenQ PD2725U monitor és 1 000 euró
  • Második helyezett: egy BenQ PD2725U monitor és 500 euró
  • Harmadik helyezett: egy BenQ PD2725U monitor

Ahogy korábban, a BenQ-t most is egy szakértőkből álló zsűri fogja támogatni a győztesek kiválasztásában:

  • Borsi Flóra – magyarországi vizuális művész és autodidakta Photoshop-királynő
  • Martin Perhiniak – Londonban élő grafikus, digitális művész, Adobe-szakértő és oktató
  • Nemanja Sekulic – szerbiai fotós, digitális művész és oktató

Az PD2725U monitorról:

A PD2725U monitor lenyűgöző 4K UHD-s felbontással és fejlett színtartománnyal rendelkezik, továbbá natívan támogatja a P3 színteret és kompatibilis a HDR400 VESA szabvánnyal, így egyaránt tökéletes megoldást jelent a tervezők és a tartalomgyártók számára. A PD2725U egy gyönyörű, keret nélküli dizájnnal és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek mind növelik a hatékonyságot, beleértve a Thunderbolt 3 csatlakozást, az M-book üzemmódokat, valamint a második generációs HotKey Puck-ot is.

A pályázatra benyújtott képernyőképnek 16:9-es képaránnyal és 3840 x 2160 felbontással kell rendelkeznie. A fénykép feltöltésének határideje 2021. november 30.; a nyertesek kihirdetésének dátuma az Instagramon 2021. december 15-ét követően történik meg. A versenyen minden európai lakos részt vehet. A pályázat részletes szabályzatáért, kérjük olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: