2021-benq-photovue-palyazat-allokep-egy-mozdulatrol

2021 BenQ PhotoVue pályázat – Állókép egy mozdulatról

A legújabb, fotós és videós 4K monitor, az SW271C megjelenésének megünneplése alkalmából a BenQ Europe egy rendkívüli pályázatot hirdetett meg: Készíts állóképet egy mozdulatról! Tedd próbára kreativitásod és technikai képességeidet és jelentkezz a pályázatra, hogy esélyed lehessen megnyerni a BenQ legújabb monitorát, valamint a pénznyeremények egyikét.

A fényképeken ábrázolt mozdulat az idő érzetét teremti meg, a fényképeket pedig természetesebbé és lenyűgözőbbé teszi. A pályázók feladata az, hogy a fényképeik által elröpítsék a befogadókat a megörökített helyszínre, hogy belemerülhessenek abba a pillanatba, amelyet kamerájukkal megörökítettek.

Bár a világ szinte teljesen megbénul ezekben a nehéz időkben és sokan kényszerülünk bezárkózni, azonban, ha valaki alaposan szemügyre veszi a környezetét, rengeteg eredeti képet készíthet. Egy mozdulat bárhol megszülethet: az égen a felhők vonulása, a padlón fények és árnyékok játéka, a levelek susogása, a függöny tánca a huzatban, a vízcseppek folyása az ablakpárkányon, a kutyák játéka a parkban, a hajszálak lobogása a szélben, a hullámok törése és egyebek... A mozgás mindenhol jelen van!

A pályázatra nevezők a következő díjakat nyerhetik meg:

  • Első helyezett:

A legújabb BenQ SW271C PhotoVue monitor és 1000 Euró.

  • Második helyezett:

A legújabb BenQ SW271C PhotoVue monitor és 500 Euró.

  • Harmadik helyezett:

A legújabb BenQ SW271C PhotoVue monitor.

A szabályok egyszerűek:

  1. Készíts egy érdekes fotót az „állókép egy mozdulatról” témakörben
  2. Töltsd le a pályázathoz készített AQCOLOR keretet
  3. Helyezd el a nevezési alkotásod a keretbe
  4. Töltsd fel a képet az Instagram oldaladra és a leíráshoz add hozzá a #benqinmotion, #AQCOLOR hashtageket, valamint jelöld meg az @aqcolor_by_benq profilt is. Ne felejtsd el megemlíteni a származási országod nevét a leírásban.
  5. Kövesd az Instagramon az @aqcolor_by_benq profilt.

Az SW271C monitorról

Az Adobe RGB színtér 99%-os, a DCI-P3/Display-P3 színtér 90%-os lefedettségét kínáló SW271C ideális megoldást kínál minden mozgó- és állóképpel egyaránt foglalkozó kreatív felhasználó számára. Mindezek mellett támogatja a HDR 10/HLG megjelenítést is a legélesebb részletek biztosítása érdekében. A BenQ PhotoVue SW271C monitor mindemellett a legújabb Paper Color Sync technológiával is fel lett szerelve, így tökéletesen képes visszaadni a kinyomtatott képek minőségét.

A győztes kiválasztásának folyamata

A verseny győzteseit a zsűri választja ki:

  • Antonio Gaudencio – Oktató és hivatásos fényképész, fő témái a tájképek, építészeti fényképek és az utcai fotók, elsősorban pedig Franciaországban és Portugáliában dolgozik.
  • Joanna Lemañska – más néven miscoolpics, hivatásos életstílus-, utazási és utcai fotós, székhelye: Párizs
  • Adrian Weinbrecht – egy Londoni székhelyű, díjnyertes stylist, akinek munkáit globálisan is ismerik, valamint már több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pályán

A nevezési képnek 1080 x 1080 felbontásúnak és 1:1 képarányúnak kell lennie. A fénykép feltöltésének határideje 2021. június 30.; a nyerteseket az Instagram oldalunkon jelentjük be 2021. július 15-öt követően. A versenyen minden európai lakos részt vehet. Minden kedves résztvevőt arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a közösségi távolságtartás szabályait és a tartózkodási helye szerint érvényes szabályokat és lezárási korlátozásokat. További információért olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: