2022-benq-designvue-palyazat-tervezz-egy-hatterkepet-a-very-peri-szinnel

2022 BenQ DesignVue pályázat – Tervezz egy háttérképet a Very Peri színnel!

A BenQ-nál rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a színekre, mi több, az AQCOLOR technológia létrehozásánál is a színhű megjelenítésre helyezték a legnagyobb figyelmet. A vezető monitor- és projektortechnológiai márka már több kiállításon, rendezvényen, webináriumon, valamint mesterkurzuson is kihangsúlyozta a színek pontosságát. Sőt, a színek szeretete volt a legfőbb oka az AQCOLOR technológia kifejlesztésének is: ezáltal valamennyi tervező, fotós, videós és más, színekkel dolgozó szakember a kreatív folyamatokra tud koncentrálni ahelyett, hogy képernyőjének pontossága miatt kellene aggódna.

A BenQ szeretné, hogy a felhasználóknak csak azon kelljen tűnődniük, hogy milyen színeket használjanak következő projektjeik során, hogy kitűnjenek, elkápráztassák ügyfeleiket, és gyönyörű művészi alkotást hozhassanak létre.

Úgy érzed, készen állsz egy színnel kapcsolatos kihívásra? Akkor vegyél részt a BenQ versenyén!

Tervezz egy asztali háttérképet, amelyet az idei év legnépszerűbb színe, a Pantone által létrehozott Very Peri ihlet, hogy megnyerhesd a legújabb BenQ DesignVue monitort és más, nélkülözhetetlen tervezői eszközöket!

Szabályzat:

  1. Tervezz egy háttérképet a Very Peri szín használatával!
  2. Töltsd le az AQCOLOR logót és illeszd rá az elkészített képre!
  3. Töltsd fel a kész képet az Instagramra, majd a leírásban add hozzá a #benqcolor és az #AQCOLOR kulcsszavakat, valamint jelöld meg az @aqcolor_by_benq Instagram profilt is. Ne feledkezz meg az országod megemlítéséről sem a leírásban: @benq_hungary!
  4. Kövesd az @aqcolor_by_benq oldalt!

Nyeremények:

· Első helyezett: egy vadonatúj BenQ PD2705U monitor, 500 euró összegű pénznyeremény, valamint egy PANTONE Color of the Year (Az év színe) ajándékcsomag, beleértve egy egyéves Pantone Connect Premium előfizetést is.

· Második helyezett: egy vadonatúj BenQ PD2705U monitor, 350 euró összegű pénznyeremény, valamint egy PANTONE Color of the Year (Az év színe) ajándékcsomag, beleértve egy egyéves Pantone Connect Premium előfizetést is.

· Harmadik helyezett: egy vadonatúj BenQ PD2705U monitor, 150 euró összegű pénznyeremény, valamint egy PANTONE Color of the Year (Az év színe) ajándékcsomag, beleértve egy egyéves Pantone Connect Premium előfizetést is.

· Közönségdíj: egy vadonatúj BenQ PD2705U monitor, 500 euró összegű pénznyeremény, valamint egy PANTONE Color of the Year (Az év színe) ajándékcsomag, beleértve egy egyéves Pantone Connect Premium előfizetést is.

Idén a közönség is kiválaszthat egy nyertest, így összesen 4 nyeremény fog gazdára találni! A BenQ összeállít egy, a kedvenc műveiket tartalmazó gyűjteményt, amelyre a közönség 5 napon keresztül szavazhat. A közönségdíjat a legtöbb szavazatot kapó pályamű nyeri el. További részletekért kövesd az @aqcolor_by_benq oldalt!

A pályázatra benyújtott háttérképnek 16:9-es képaránnyal és 3840 x 2160 felbontással kell rendelkeznie. A kép feltöltésének határideje 2022. június 30. 23:59 (BST); a nyertesek kihirdetése az Instagramon 2022. július 15-ét követően történik meg. A versenyen minden európai lakos részt vehet. A pályázat részletes szabályzatáért, kérjük, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket.

A PD2705U monitorról:

A megfelelő színpontosságnak mindenki számára elérhetőnek kell lennie, nem csupán a legdrágább megoldások esetén. A DesignVue monitorcsalád legújabb tagja, a PD2705U egy megfizethető 4K UHD monitor, amely tökéletes megoldást jelent a színekkel dolgozó tervezők és tartalomkészítők számára. Az sRGB-színtér 100%-át lefedő monitort a Pantone is ellenőrizte, így megkapta a Pantone SkinTone hitelesítést is. A PD2705U több mint 1 milliárd színt képes megjeleníteni, emellett tükröződésmentes képernyőbevonattal rendelkezik, így a felhasználók magabiztosan dolgozhatnak a színekkel anélkül, hogy megerőltetnék a szemüket.

További információ: https://www.benq.eu/hu-hu/monitor/designer/pd2705u.html

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: