24927/2013/03/30

Painkiller Hell & Damnation Operation "Zombie Bunker" DLC

2013. március 30. Teszt mathy

Tegnap megjelent a Painkiller Hell & Damnation újabb kiegészítője!

Ezennel már a 3. fizetős kiegészítőre csaphatnak rá a Painkiller rajongók amely most az Operation "Zombie Bunker" nevet kapta!

A kiegészítő egy egyjátékos pályát (The Bunker) ahol az új főellenséggel birkózhatunk meg, és egy multiplayer pályát (DM Fragenstein) ráadásul a Stalingrad térkép (korábban  Leningrad) az átdolgozásnak hála akár Zeppelinről mérhetünk légtámadást a zombikra!

"A DLC megalkotásával az volt a célunk, hogy a játékosokat ki küldjük a frontvonalra és szerezzenek félelmetes, rémisztő tapasztalatokat, illetve hogy dolgozzanak meg kemény a sikerért!" Reinhard Pollice a Nordic Games pénzügyi és fejlesztési igazgatója még hozzá tette a következő sorokat "Az új pályák a játékost belefogják vinni egy igazi démoni világba!"

DLC tartalma:

-Új pálya The Bunker és az új főellenség (egy csúnya piros koponya).

-átdolgozott pálya Stalingrad (korábban: "Leningrad") ahol már nem csak a földön, hanem a levegőben is küzdhetünk a zombik ellen!

-Area 51 és hidegháborús átdolgozott pályák - űrkülönítmények, UFO főellenség és nukleáris rakéták.

-Két új aknavető.

-Egy új multiplayer pálya Fragenstein amin játszhatunk különféle módokban.

-Új ellenségek:  orosz, amerikai, és német Zombie katonák, valamint tankok.

-Új fegyver "Morgenstern" közelharcra jó a fegyver tüskés a vége (úgy néz ki mint a buzogány)

A játék PC mellett megfog még jeleni Xbox360-ra és PS3ra is május 31.-én! Gyakorlatilag ugyan azokat az elemeket fogja tartalmazni mint a PC-s verzió.

A DLC linkje: http://store.steampowered.com/app/229230/  7€-t kell kicsengetnünk a DLC-ért, ami szerintem nem nagy összeg ha azt nézzük, hogy mennyi mindent kapunk érte!

Végül jöjjön néhány kép a DLC-ről.

Stalingrad14Stalingrad4Stalingrad15

Írta: Teszt mathy