4500-mhz-en-a-hyperx-memoriaval-elert-uj-vilagcsucs/2014/06/03

4500 MHz-en, a HyperX memóriával elért új világcsúcs!

2014. június 03. Kocsis Bence Rendezvények

A HyperX bejelentette, hogy a GIGABYTE tuningolója, „Hicookie” 4500 MHz-es csúcsteljesítménnyel döntötte meg  az eddigi legmagasabb memória-órajelet. Az overclocker az új világrekordot egy 4 GB-os HyperX DDR3 2933 Mhz-es modullal és a GIGABYTE Z97X-SOC Force alaplappal állította fel.

HyperX_Overclocking_vilagcsucs

Az órajel rekordot közzétette a HWBOT portál is, a tuningolók és a teljesítményhajszolók első számú információforrása, mely június 1-jétől hivatalosan is a HyperX partnere. A HyperX a HWBOT csapatával további együttműködést tervez a jövőben.

A HyperX a COMPUTEX TAIPEI keretein belül rendezi meg továbbá a „HOT” HyperX OC Takeover versenyt. A nemzetközi összetételű versenyzők a maximális memória-órajel és a SuperPi 32M kategóriákban mérhetik össze tudásukat a legjobb eredményekért és a 10 000 USD összértékű pénznyereményért. A HyperX 2014. hátralévő részében négy online regionális HOT versenyt rendez majd a világ különböző pontjain a 2015-ös nemzetközi CES során a döntő felvezetéseként, 15 000 USD értékű nyereményekért.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.

További információért látogasson el a HyperX weboldalára.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: