a-be-quiet-bemutatta-dark-rock-5-single-tower-processzorhutojet

A be quiet! bemutatta Dark Rock 5 Single-Tower processzorhűtőjét

2024. június 11. Kocsis Bence Hűtés hírek

A be quiet! bemutatta high-end processzorhűinek legújabb tagját a Dark Rock 5-öt, mely egytornyos dizájnnal rendelkezik. A Dark Rock 5 kiemelkedő hűtési teljesítményt ajánl alacsony zajszint mellett és olyan felhasználók számára lett megalkotva, akiknek méretben túl sok a Dark Rock Pro 5, vagy Dark Rock Elite. Ahogy a nagytestvérek a Dark Rock 5 is maximális kompatibilitást garantál a high-end alaplapokkal és memóriákkal. Az elegáns fekete dizájn minden környezetbe illeszkedik, legyen szó gamer konfigurációkról, vagy munkaállomásokról. 

A Dark Rock 5 átvette elődje, a Dark Rock 4 hasznosnak mondható tulajdonságait és a teljesítmény érdekében kiküszöbölte annak hiányosságait. A hat darab vaskos réz hőcső az aszimetrikus hűtőbordához csatlakozik, mely kivágásokkal lett tarkítva a RAM és VRM kompatibilitás érdekében. A Silent Wings 4 120 mm-es PWM ventilátor magas hűtési teljesítményt biztosít 29,8 dBA maximális zajszinten (2100 RPM-es maximális fordulatszámon) . Azok számára, akik szeretnék maximalizálni a hűtési teljesítményt opcionálisan egy második ventilátort is felszerelhetnek push-pull rendszert kialakítva. A kerámia részecskéket tartalmazó speciális bevonat tökéletes hőátadással rendelkezik, emellett az esztétikai követelményeknek is maradéktalanul megfelel. 

Az összeszerelés a továbbfejlesztett rögzítőrendszernek köszönhetően megkönnyíti a felhelyezést, melynek egyik alappillére a mágneses, levehető fedél alatt kialakított nyílés, mely egyenesen a csavarhoz vezet. 

A 3 év garanciával rendelkező újdonság 69,90 eurós ajánlott fogyasztói árcédulát kapott. További információkat a gyártó oldalán olvashattok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: