a-be-quiet-bemutatta-elso-high-end-szamitogephazat/2014/11/19

A Be Quiet! bemutatta első High-end számítógépházát

2014. november 19. Kocsis Bence Gépház hírek

A Be Quiet! mely kiváló minőségű tápegységeivel szerzett nevet magának bemutatta első számítógépházát, a Silent Base 800-at. Ez a számítógépház bőséges belső térrel rendelkezik, célja,  hogy felsőkategóriás konfigurációkhoz szolgáltasson alapot alacsony zajszint mellett.

Az alacsony zajszint és a jó légáramlás érdekében a Be Quiet! innovatív első, alsó és felső panelt használt, mely kivételes légáramlást tesz lehetővé. Amellett, hogy a friss levegő bejut a házba lehűtve a melegedő alkatrészeket a speciális kialakításnak köszönhetően a zaj kifelé csak minimális mennyiségben jön.

Silent_Base_800_orange_rgb

Annak érdekében, hogy a zajszintet a minimálisra csökkentsék, a gyártó az oldallapokat egy visszhangmentes anyaggal vonta be. A díjnyertes Pure Wing 2 ventilátorok, melyekből hármat találunk a házban, csendesen működnek, emellett jó szellőzést biztosítanak. Két darab 140 mm-es modell a ház elején, egy darab 120 mm-es modell pedig a ház hátoldalán került elhelyezésre.

UseabilityShot_orange_rgb

A Silent Base 800 több, mint elegendő egy felsőkategóriás rendszer építésére. A ház támogatja az ATX, microATX, miniITX formátumú alaplapokat, az akár 170 mm magas processzorhűtő tornyokat és a hosszú grafikus kártyákat. A grafikus kártyák lehetséges hosszát a moduláris HDD keret eltávolítása 400 mm-re növeli. A Silent Base 800 három 5,25"-os, hét 3,5"-os és négy 2,5"-os meghajtóhelyet tartalmaz. A ház támogatja a folyadékhűtéses megoldásokat, 120, 140, 240 és 280 mm-es radiátorokat is képes fogadni.

CoolerShot_orange_rgb

A ház súlya jelentős, 9 kb, melyhez 495 x 266 x 559 mm-es méret társul. A ház építésekor a Be Quiet! vastag acélt és kiváló minőségű műanyagot használt. Arról, hogy a felesleges por ne jusson be a ház belsejébe az elhelyezett porszűrők gondoskodnak, melyek minden légbeömlőn telepítve lettek.

A Silent Base 800 november 24-től lesz elérhető fekete/narancs, teljesen fekete, valamint fekete/ezüsz színben 119 eurós ajánlott fogyasztói áron. További információkért, specifikációkért látogass el a gyártó oldalára.

 

 

Írta: Kocsis Bence