a-be-quiet-bemutatta-pure-power-11-fm-modularis-tapegysegeit

A be quiet! bemutatta Pure Power 11 FM moduláris tápegységeit

2021. április 13. Kocsis Bence Tápellátás hírek

A be quiet! bemutatta a Pure Power 11 tápegységek teljesen moduláris változatait, a Pure Power 11 FM modelleket, melyek 550, 650 és 750 W-os teljesítménnyel érhetők el. Az újdonságok 80 PLUS GOLD tanúsítvánnyal rendelkeznek, aminek köszönhetően akár 93,9%-os hatékonyságot is elérhetünk a használatukkal. Az új modellek nagy megbízhatóságot és átrfogó funkciókat kínálnak veresenyképes áron. A moduláris kábelek lehetőséget adnak arra, hogy a kábelrendezést optimálisan hajtsuk végre, a felesleges kábelek ne legyenek a hűtést biztosító levegő útjába és ne foglalják feleslegesen a helyet a gépház belsejében. A kábelek vékony kivitelűek, a hálüval bevont, hengeres megoldásokhoz képest sokkal hajlékonyabbak és helytakarékosabbak. Mindhárom modell kellő mennyiségű csatlakozóval rendelkezik a konfigurációk működtetéséhez. Az 550W-os modellnél található két darab 6+2 pin-es PCIe csatlakozó mellett a 650W-os és 750W-os modellek 4 darab 6+2 pin-es PCIe csatlakozót kaptak, így akár több grafikus kártya tápellátására is képesek.  

A tápegység hűtéséről egy csendes 120 mm-es ventilátor gondoskodik, mely aerodinamikailag optimalizált lapátokat kapott, melyek csökkentik a légörvények kialakulását, amik a hűtési hatékonyságot és a szinte zajtalan műkösdést segítik elő. 

A gyártó az új modellekre 5 év garanciát vállal. Ami az árakat illeti, az 550, 650 és 750W-os modellekért 90, 100 és 115 eurót kérnek majd el. Az árak régiónként természetesen változóak. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: