a-be-quiet-bemutatta-silent-loop-2-folyadekhuteseit

A be quiet! bemutatta Silent Loop 2 folyadékhűtéseit

2021. március 23. Kocsis Bence Hűtés hírek

A be quiet! bemutatta Silent Loop 2 AIO folyagékhűtéses rendszereit, melyek szívében egy magas minőségű, szigetelt szivattyú áll. A háromkamrás kialakításnak és az alkalmazott szigetelő anyagoknak köszönhetően a rezgések és a turbulencia nagy része kiszűrhető, ezáltal az üzemi zaj minimálisra csökkenthető. A mellékelt Silent Wings 3 ventilátorok alacsony zajszintet biztosítanak annak ellenére, hogy nagy teljesítményre képesek. A be quiet! a nagy érintkező felülettel látta el hűtőjét, a coldplate felett több mint 120 mikrobarázda található, mely növeli a hőátadó felületet. 

A felhasználók szabályozhatják a szivattyú fordulatszámát, a bemeneti feszültség 9-12 V közötti beállításával. Az első AIO vízhűtése a gyárttónak, mely diszkrét ARGB világítással rendelkezik a szivattyúegység tetején.A világítás egyedileg állítható a mellékelt vezérlővel, vagy az alaplapon lévő 5V-os ARGB port segítségével. A be quiet! logó külön , fehér LED háttérvilágítást kapott, ami igény szerint kikapcsolható. A coldplate belső oldalán több, mint 120 mikrobarázda kapott helyet, ami nagyobb felületet biztosít a hő elnyelésére, melyet a csüvekben keringő víz hűt le. 

A Silent Loop 2 sorozat 120, 240, 280 és 360 mm-es radiátorral ellátott modelleket tartalmaz, melyekre 120 és 140 mm-es Silent Wings 3 ventilátorok kerültek. A PWM ventilátorok tartós FDB csapágyazással rendelkeznek. Ezen tulajdonságok összessége nem csak az első be quiet! ARGB hűtést hozza el a felhasználóknak, hanem a legerősebbet is. A hűtők hosszú élettartammal rendelkeznek, hisz a legtöbb AIO hűtéssel ellentétben itt van újratöltési lehetőség, ami biztosítja az elöregedett, elszennyeződött hűtőfolyadék cseréjét. A gyártó erre a célra mellékelt egy hűtőfolyadékkal teli palackot. Az új hűtők széleskörű kompatibilitással rendelkeznek és még az sTRX4 processzorok hűtését is képesek gond nélkül megoldani. 

A Silent Loop 2 hűtők április 6-án debütálnak, 99, 129, 139 és 159 eurós ajánlott fogyasztói árakon. További információkat a gyártó oldalán olvashattok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: