a-bemutatta-sharkoon-purewriter-rgb-es-purewriter-tkl-rgb-billentyuzeteit/2018/04/19

A Sharkoon bemutatta PureWriter RGB és PureWriter TKL RGB billentyűzeteit

2018. április 19. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon két új billentyűzettel bővítette alacsony profilú billentyűzet palettáját, a PureWriter RGB és PureWriter TKL RGB modellekkel, melyek állítható RGB világítással - programozható és előre beprogramozott módokkal -  rendelkeznek, a TKL modell esetében pedig hiányzik a Numpad. Mindét modell red és blue kapcsolókkal is elérhető.

A PureWriter RGB 436 mm-es szélességgel rendelkezik, míg a TKL modell 355 mm-es, mindkét modell 127 mm magas. Az n-kel rollover-nek, az anti-ghosting-nak és az 1000 Hz-es frissítésnek és a mechanikus kapcsolóknak köszönhetően a billentyűzetek számos téren használhatók. A 6,2 mm magas gombok alatt lévő kék kapcsolók kapcsolási pontját hanghatás jelzi és tapintható is. A lenyomáshoz 55 gramm erőhatás szükséges. A piros kapcsolók ezzel szemben lineárisan működnek, nem érezhető a kapcsolási pont és a lenyomásukhoz 45 gramm erőhatás szükséges. Mindkét esetben 1,5 mm a kapcsolási távolság. A tervezett élettartam 50 millió lenyomás.

A PureWriter RGB és a Purewriter TKL RGB billentyűzetek USB kábele levehető. A billentyűzet felől micro USB portot kapunk. A gyártó két USB kábelt mellékel a billentyűzetekhez. Az 50 cm hosszú megoldás laptopok esetén használható, míg a 150 cm-es kábelekkel asztali számítógépekhez csatlakozhatunk. A kábelek végén lévő USB (B és A) csatlakozók aranyozottak. A billentyűzetek kompatibilisek az Android eszközökkel OTG adapter használata esetén.

.

A Sharkoon PureWriter RGB 79,90 eurós ajánlott fogyasztói áron szerezhető be, míg a PureWriter TKL RGB modellért 69,90 eurót kérnek el. Ahogy fentebb írtuk, mindkét modell red és blue kapcsolókkal is elérhető.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: