a-benq-az-inspired-by-nature-a-termeszet-altal-inspiralva-palyazatan-keresztul-tamogatja-a-one-tree-planted-kornyezetvedo-szervezet-kezdemenyezeset

A BenQ az Inspired by Nature (A természet által inspirálva) pályázatán keresztül támogatja a One Tree Planted környezetvédő szervezet kezdeményezését

2021. november 10. Herczeg Balázs Külvilág Hírek

A BenQ meghirdette a legújabb Inspired by Nature (A természet ihlette) dizájn pályázatát, amely során a One Tree Planted környezetvédelmi szervezettel együttműködve vállalja, hogy annyi fát fog ültetni, amennyi érvényes nevezés érkezik a pályázatra.

A One Tree Planted nonprofit szervezet globális projekteket valósít meg a helyi közösségekben, amely érzékelhető hatást gyakorol a természetre, az emberekre és az élővilágra. A BenQ az egyik Európában folyamatban lévő projektjüket támogatja, és arra számít, hogy a szervezettel együttműködve több száz fát fognak ültetni, hiszen az évente rendezett pályázatai a korábbiakban rendkívül népszerűek voltak az európai dizájn közösségben.

Steve Chu, a BenQ Europe elnöke így nyilatkozott:

„Választásunk, hogy támogatjuk a One Tree Planted projektjét, tökéletesen illeszkedik a kampányunkhoz, amely az ihlet természetből történő merítéséről szól. Márkaígéretünk - a „Because it matters” - most különösen érvényesnek tűnik, hiszen a világjárvány mindannyiunkat ráébresztett a természet valódi értékére.

Ezzel az együttműködéssel is hangsúlyozzuk elkötelezettségünket a fenntarthatóság mellett, és egy arra rendkívül érdemes projektet támogatunk, hogy Európa-szerte fákat ültessünk az újraerdősítés támogatása érdekében.”

Partnerével, a digitális képalkotás és grafika specialistájának számító LUMESCA CSOPORTTAL, a BenQ DesignVue Inspired by Nature pályázat arra kéri a dizájnereket, hogy egy természet által ihletett képernyővédőt készítsenek, hogy megnyerhessék a BenQ DesignVue monitorját, valamint az 1000 eurós fődíjat

A pályázatokat a saját szakterületükön elismert szakértők fogják elbírálni, köztük Borsi Flóra vizuális művész, Martin Perhiniak grafikus és Adobe oktató, illetve Nemanja Sekulic digitális művész. Azoknak, akik szeretnének rész venni a pályázaton, a BenQ a következőt tanácsolja: legyen a természet a múzsátok a felfedezéseitek során.

A pályázatok feltöltésének határideje 2021. november 30., a győztesek kihirdetésére 2021. december 15-kén vagy rövidesen azt követően kerül sor.

További információ a pályázatról:

https://www.benq.eu/en-eu/news/events/designvuecompetition2021.html

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: