a-benq-bemutatja-wdc30-vezetek-nelkuli-konferenciamegoldasait-amelyek-megfelelnek-a-fintech-eloirasoknak

A BenQ bemutatja WDC30 vezeték nélküli konferenciamegoldásait, amelyek megfelelnek a Fintech előírásoknak

2022. szeptember 23. Fenes Kristóf Hálózat

A BenQ, a vizuális megoldások és interaktív kijelzők nemzetközileg elismert innovátora bejelentette InstaShow® WDC30 vállalati szintű vezeték nélküli prezentációs rendszerét, amelyet a pénzügyi szektor szigorú beszerzési szabványainak és előírásainak megfelelően építettek. Az AES 128 bites titkosítás vállalati szintű biztonsággal, WPA3-hitelesítéssel és Common Criteria EAL6+ hitelesítéssel érkező WDC30 zökkenőmentes vezeték nélküli prezentációt és hatékony produktivitást biztosít hibátlan audiovizuális tükrözési minőséggel, valamint WiFi 6 átvitellel.

Főbb termékjellemzők:

  • WiFi 6 hardveres alap, illesztőprogram-mentes Plug & Play használat, akár 30 méteres lefedettség
  • Nemzetközi biztonsági szabványok alapján hitelesített titkosítás
  • Cisco Room Kit hitelesítés
  • Akár 4K 60 Hz kimenet a kristálytiszta képminőségért
  • Két HDMI-kimenet a 8 osztott képernyő támogatásához/kettős kimenethez
  • PC/mobil kivetítés, több operációs rendszerrel kompatibilis
  • Automatikus csatornaválasztás a WiFi interferenciájának csökkentéséhez
  • Távoli érintésvezérlés az együttműködéshez

„Az InstaShow® WDC30 jövőbiztos technológiákat alkalmaz és abszolút adatbiztonságot garantál, ahogy a vállalatok újra személyes és hibrid találkozókon vesznek részt. Az elmúlt években számos vállalat szembesült adatszivárgásokkal, amelyek abból fakadtak, hogy a kibertámadások nem biztonságos vezeték nélküli eszközöket céloznak meg” – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „A mai széles körben elfogadott ipari szabvány a CC EAL4, de a BenQ ennél tovább ment és jelentős erőforrásokat fektetett be a EAL6+ biztonsági szint eléréséhez, így megfelel az érzékeny iparágak, például a pénzügyi szolgáltatások legmagasabb követelményeinek.”

Az InstaShow® WDC30 zökkenőmentes vezeték nélküli prezentációs lehetőséget biztosít akár 64 résztvevő számára is. Az AES-128 titkosítással, WPA3 hitelesítéssel és CC EAL 6+ biztonsági biztosítással rendelkező WDC30 megvédi a vállalati információkat és a szellemi tulajdont az illetéktelen behatolásokkal vagy a nem kívánatos szivárgásokkal szemben.

Az iparág egyetlen prezentációs rendszerbe integrált WPA3-hitelesítéssel rendelkező WiFi 6 routerével felszerelt InstaShow® WDC30 ultragyors kétirányú átviteli sebességet biztosít, hogy engedélyezze a négyutas osztott képernyőket (akár nyolc forráseszközről) és a zökkenőmentes 4K audiovizuális lejátszást akár 60 képkocka/másodperces sebességgel az azonnali együttműködés megvalósításához.

A WDC30 beépített Qualcomm routerszintű chipkészlete nagy sebességű zónákat hoz létre a többsávos, vegyes médiaforgalom kezelésére, elkülönítve és automatikusan kiválasztva az optimális WiFi-csatornákat a CCA (Clear Channel Assessment) segítségével a stabil vezeték nélküli átvitelért, akár 30 méteres távolságban, tiszta megjelenítést biztosítva a kis helységekben a és nagyobb konferenciatermekben lebonyolított zavartalan tárgyalásokhoz.

Az InstaShow® WDC30 teljesen plug-and-play, használatához nincs szükség illesztőprogramokra, natívan támogatja a HDCP-t és teljesen kompatibilis a Mac*, IOS*, Windows® és Android™ mobileszközökkel, táblagépekkel és laptopokkal. Emellett a WDC30 HID-érintésvezérlési lehetőséget és mobil kivetítést engedélyező gyorsbillentyűt is kínál az értekezletek hosztjainak a tartalomforgalom hatékony kezeléséhez úgy, hogy csak a prezentálási szándékukat gombbal jelző résztvevőknek engedélyezi a kivetítést.

Az InstaShow® gomb alapos ellenőrzéseken ment keresztül, hogy mind a kábel hajlításának, és több mint 12 000 kábelcsatlakoztatásnak is ellenálljon, sőt nano-ionos ezüst bevonattal is befedték, hogy a használat során ne terjessze tovább a kórokozókat.

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: