a-benq-es-a-pantone-kiboviti-a-partnerkapcsolatat-hogy-exkluziv-digitalis-szinelmenyt-nyujtson-az-alkotoknak

A BenQ és a Pantone kibővíti a partnerkapcsolatát, hogy exkluzív digitális színélményt nyújtson az alkotóknak

2022. november 21. Fenes Kristóf Periféria hírek

A BenQ, az egyedi életstílust sugárzó, digitális eszközök nemzetközileg elismert márkája és a professzionális kijelzőtechnológia-innovátora ma bejelentette a Pantone-nal fennálló, hosszú távú partnersége meghosszabbítását. A folyamatos együttműködés a DesignVue PD sorozatú és a PhotoVue SW sorozatú professzionális monitorok új vásárlói számára biztosít egyéves ingyenes prémium előfizetést a Pantone digitális platformjához, a Pantone Connecthez. A Pantone Connect színkonzisztenciát és -pontosságot biztosít a márkaépítéshez, a divathoz és a terméktervezéshez a több mint 15 000 Pantone színhez való exkluzív és teljes körű hozzáféréssel. Olyan funkciókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tervezők és más digitális tartalomkészítők számára, hogy palettákat osszanak meg és együttműködjenek a csapataikkal, ügyfeleikkel és bárki mással.

A BenQ és a Pantone együttműködése 2015-ben kezdődött, amikor a BenQ a világ első professzionális monitormárkája volt, amely megkapta a Pantone Validated minősítést, a színhűség hiteles szimbólumát a kijelzőket és nyomtatókat vásárló fogyasztók számára. Azóta a BenQ több Pantone Validated monitort alkotott, mint bármely más gyártó a világon. Emellett a BenQ lett a világ első olyan monitorgyártója, amely Pantone SkinTone Validated minősítést is kapott, mivel olyan, rendkívül széles körű technológiai termékeket kínál, amelyek képesek 110 különböző bőrszínt pontosan ábrázolni.

„Az AQCOLOR technológia létrehozójaként a BenQ büszke arra, hogy hosszú távú partnere lehet a színspecialisták globális közösségének, akik megbíznak a Pantone rendszerben és annak pontos színábrázolásában” - mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „A Pantone a világ első számú színügyi szakértője, és a BenQ-nál mi is osztozunk a színpontosság és a hozzáférhetőség iránti szenvedélyben. Nagyon szorosan együttműködünk annak érdekében, hogy a világ legjobb monitorait nyújtsuk a fotósok, videoszerkesztők és tervezők számára, és örömmel várjuk, hogy a partnerségünk révén még jobban támogathassuk vásárlóinkat ezekkel a további eszközökkel.”

A BenQ és a Pantone kölcsönösen egyetért abban, hogy a szín igenis számít. Ennek jeleként a kreatív szakembereket a Pantone Connect ingyenes egyéves előfizetésével látja el a magabiztos és pontos tervezéshez. „A Pantone-nál az a célunk, hogy segítségünkkel a modern kreátorok – bárhol is legyenek – inspirálódjanak és alkossanak. A Pantone Connect segítségével biztosítani szeretnénk ezt a rugalmasságot azáltal, hogy a színadatok a tervezési és gyártási folyamat minden szakaszában következetesen kommunikálhatók és előállíthatók legyenek. Nagyon örülünk, hogy a BenQ-val együttműködve továbbra is lehetőséget és hozzáférést biztosítunk a kreatív szakemberek számára, hogy megvalósíthassák valódi szín-elképzelésüket” – mondta Jung Sin, a Pantone Connect termékmenedzsere. A Pantone Connect lehetővé teszi nemcsak a színek komplett csapatokon átívelő megosztását, a színek biztonságos felhőalapú mentését és tárolását, hanem a bárhonnan történő hozzáférést és az összes Adobe® tervezőprogramban való felhasználást is.

A Pantone Connect Premium ingyenes egyéves előfizetése (értéke: 89,99 €) a kiválasztott BenQ professzionális monitorok új vásárlói számára biztosított, és 2023. szeptember 30-ig vagy addig lesz elérhető, amíg a beváltási kódok el nem fogynak. A fotósok számára a BenQ PhotoVue SW sorozat színpontossága és a képernyőn nyomtatási minőségben látható színkonzisztenciája a Pantone Connect segítségével új szintre emelkedik. A tervezők számára a BenQ DesignVue PD sorozat Thunderbolt kijelzőket tartalmaz, így ideális külső monitorok lehetnek Mac készülékekhez. A felhasználók nemcsak a daisy chain és KVM (billentyűzet, videó, egér) alkalmazások által biztosított hatékonyságot élvezhetik, hanem az elképesztő színpontosságot is.

További infó: https://www.benq.eu/hu-hu/campaign/pantone-connect-redeem & A beváltási programra vonatkozó feltételek

*Jogosult modellek: PD2500Q, PD2506Q, PD2700Q, PD2700U, PD2705Q, PD2705U, PD2705UA, PD2725U, PD3200Q, PD3200U, PD3205U, PD3205UA, PD3220U, PD3420Q, SW271C, SW240, SW270C, SW321C

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: