a-bitfenix-bemutatta-neos-szamitogephazat/2014/05/15

A BitFenix bemutatta Neos számítógépházát

2014. május 15. Kocsis Bence Gépház hírek

A BitFenix bemutatta legújabb, Neos névre keresztelt számítógépházát, mely számos piacvezető funkcióval lett ellátva, valamint a felhasználók a ház színösszeállítását is tesztre szabhatják. Az említett piacvezető funkciók közé tartozik a szerszám nélküli szerelhetőség, a kivehető porszűrők a ventilátor helyeken, valamint a hosszú grafikus kártyák támogatása.

A BitFenix Neos belső tere három 3,5"-os  HDD-t, három 2,5"-os SSD-t és két darab 5,25"-os optikai meghajtót képes befogadni. A Neos számítógépházba 300 mm hosszúságú grafikus kártya is beszerelhető, emellett a processzor hűtésén sem kell spórolni, hisz egy 160 mm magas toronyhűtő is vígan elmuzsikál. Az átlátszó oldallappal ellátott modellek esetében ez a magasság 155 mm. Ha vízhűtést szeretnénk, természetesen az is megoldható, hisz lehetőség van egy 120 mm-es radiátor beszerelésére.

Neos_black3 Neos_black4

A ház hűtéséről az elülső előre elhelyezett 120 mm-es LED-es (az ablakos verziónál) ventilátor és a hátulsó 120 mm-es ventilátor gondoskodik. Egyébként elől összesen két darab 120 mm-es ventilátor helyezhető el.

A 429mm  x 185mm x 470mm-es méretekkel rendelkező ház elülső panelján a szokásos portokat találjuk, tehát két darab USB 3.0 csatlakozó egy mikrofon bemenet és egy audió kimenet került elhelyezésre. A BitFenix Neos fekete és fehér alapszínben, fedett és átlátszó oldallappal is megvásárolható. Az árak a színektől és az oldallaptól függően változnak.

Néhány színösszeállítás:

Neos_white_blue Neos_black_gold_window
Neos_white_red Neos_white_white

caseking

BitFenix LOGO

forrás: caseking sajtóközlemény

Írta: Kocsis Bence