a-boox-bemutatta-a-note-air3-c-t-a-sokoldalu-es-szines-e-papir-notebookot-csucsteljesitmennyel

A BOOX bemutatta a Note Air3 C-t – A sokoldalú és színes e-papír notebookot csúcsteljesítménnyel

2023. október 18. Fenes Kristóf Tablet

A Boox bemutatta a Note Air sorzat legújabb tagját, a Note Air3 C-t. Az új E Ink tablet a Note Air2 sorozat minden rendkívüli funkcióját magában hordozza, de ezúttal színes világot teremve, amivel még nagyobb felhasználói élményt kínálnak.

Színes kijelző és előkelő dizájn

A Note Air3 C legcsillogóbb része a 10,3 hüvelykes Kaleido 3 üvegképernyő, amely a 150 PPI-s színes kijelzőből és egy 300 PPI-s fekete-fehér kijelzőből tevődik össze biztosít. Az előbbi a telített színek megjelenítéséért felel összesen 4096 eltérő színnel, míg az utóbbi a fekete-fehér feliratok kontrasztosabb és élesebb prezentálásáért felel. A lenyűgöző látvány megjelenítése érdekében az üvegpanel vékonyabb lett, így a kijelző átlátszóbbnak tűnik.

A burkolaton végig futó élénk narancs színű vonal teszi még stílusosabbá a Note Air2 C-t, amely mögött a CNC-technológia és nano-fröccsöntés áll. Ez a minőséget sugárzó, kifinomult gyártás a Note Air3 C-nek prémium textúrát és elegáns megjelenést kölcsönöz.

A Note Air3 C kiváló társ a mindennapi olvasáshoz és jegyzeteléshez, ugyanis ergonomikus kialakítása és aprólékosan kiszámított kávaszélessége kényelmes fogást biztosít hosszútávú használat során is. Továbbá a tabletet a mindössze 5,8 mm-es vastagságával tényleg kényelmesen bárhová magaddal viheted.

BSR-technológia a zökkenőmentes munkafolyamatokért

A Note Air3 C az első BSR, BOOX Super Refresh technológiával felszerelt E Ink Tablet, amelyet az e-papír termékek frissítő teljesítményének és képminőségének javítására fejlesztettünk ki. A technológia a BOOX fejlett hardvertervezése finomhangolt szoftveralgoritmusokkal kombinálva született meg.

A felhasználói igények és a különféle használati esetek alapos elemzésével a BOOX bemutatta a BSR-technológiát, amely harmonizálja a reakciókészséget és a vizuális élességet, optimális reakcióidőt, kijelzőt és akkumulátor-üzemidőt kínálva. Ez lehetővé teszi a Note Air3 C-nek, hogy bonyolultabb feladatokat is megoldjon különböző frissítési módokkal a jobb élmény érdekében.

A BSR-technológiának köszönhetően egyszerre több fájlt is megnyithatsz olvasáshoz, megjegyzésekhez és hivatkozásokhoz az osztott képernyő segítségével. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy gyors böngészést a webhelyeken minimális késleltetéssel és szellemképekkel. Az erőteljes feldolgozási teljesítménynek köszönhetően válthatsz a különböző harmadik féltől származó alkalmazások között, hogy többlépcsős munkafolyamatokat hajthass végre. Ez biztosítja a zökkenőmentes használatot.

Továbbfejlesztett olvasási és jegyzetelési élmény

A Note Air3 C a lágy színek birodalmába vezet. A 4096 szín természetes megjelenítése feldobja a weboldalak, és a 17 népszerű formátumú fájl megtekintését az eszközön. A közönséges 10,3 hüvelykes e-papír táblagépekhez képest 24%-kal nagyobb felbontást kínál fekete-fehér tartalmak esetén, továbbá a színes anyagok megjelenítése 50%-kal jobb a korábbi Kaleido képernyőhöz képest.

A továbbfejlesztett olvasási élmény mellett egy sor frissítés a jegyzetelés funkciót is magasabb szintre emeli. A kézírásos fóliával borított Note Air3 C azt az érzést kelti, amikor egy toll hegye siklik a papíron. A 4096-os nyomásérzékenységű mágneses ceruzánkkal kiegészítve a tollal papírra írási élményt 100%-ban átélhetjük a Note Air3 C segítségével. A különféle felhasználási módokhoz egy új, sokoldalú védőtokot alkottunk meg. Speciális összecsukható és mágneses rögzítési kialakítása lehetővé teszi a Note Air3 C függőleges és vízszintes használatát három különböző szögben.

Ami még izgalmasabb, hogy a frissített firmware a Smartscribe-ot is magával hozza. Ez lehetővé teszi az olyan funkciókat, mint az alakfelismerés, az áthúzás törlése, a kiemelés felismerése és az aláhúzás felismerése. Egyetlen könnyed mozdulattal tökéletes formákat rajzolhatsz, eltávolíthatod a nem kívánt jegyzeteket, és szépen aláhúzhatod mondatokat. A mesterséges intelligencia kézzel írt felismerő- és címkerendszerével párosítva ötleteid és tudásod még okosabb módon kezelheted.

Határok átlépése

A BOOX tisztában van azzal, hogy mindenki egyedi igényekkel és preferenciákkal rendelkezik. Ezért egy nyitott rendszert öleltünk fel, amely választási lehetőséget kínál a felhasználóknak. Az Android 12 operációs rendszerrel hozzáférhetsz annak élénk ökoszisztémájához, és letölthetsz bármilyen harmadik féltől származó alkalmazást, amelyre szükséged van tanuláshoz, a munkádhoz vagy akár a szórakozáshoz.

A Note Air3 C-vel reggelente a frissen főzött kávé mellett olvashatod el e-mailjeid; ingázás közben az Amazon Kindle, a Nook, a Kobo Books és az összes többi olvasóalkalmazás elérése élvezetes utazássá változtatja a fárasztó metrózást; a munka és a tanulás hatékonyságának növelése érdekében a Note Air3 C a legjobb hely az otthoni termelékenységet növelő alkalmazásokhoz, mint például a TickTick, Xmind és Notion.

A Note Air3 C nemcsak a szoftverrendszerek korlátait töri meg, hanem mindenféle hardvereszközzel is összeköt téged. A BOOXDrop alkalmazásunk, a send2boox webhelyünk és a Chrome-bővítményünk lehetővé teszi a fájlok zökkenőmentes átvitelét, valamint a kényelmes szinkronizálásnak köszönhetően különböző eszközökön is elérheted a jegyzeteid. Ezenkívül a beépített Screencast funkció segít a legmerészebb ötleteidet és a legszigorúbb elemzéseket bemutatni az osztálytársaidnak és a munkatársaidnak egyaránt.

A legjobb e-papír notebook, amire szükséged van!

Prémium színpompás látványvilág, villámgyors válaszadási idő és kiváló írási élmény alapozza meg a Note Air3 C-t, hogy kiemelkedjen az e-papír táblagépek közül. Ezeken az alapvető funkciókon túl a nyitott Android rendszer, az intelligens csatlakoztathatóság, valamint a szoftverek és hardverek változatos funkciói teszik a Note Air3 C-t páratlan választássá mindenki számára, aki digitális notebookot keres.

További információért, kérjük, látogass el az alábbi oldalakra:

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: