a-cooler-master-bemutatta-ergostand-iii-hutojet/2015/01/20

A Cooler Master bemutatta ErgoStand III hűtőjét

2015. január 20. Kocsis Bence
 A Cooler Master bejelentette az ErgoStand III-at, amely a méltán népszerű ErgoStand család következő tagja. A Cooler Master ErgoStand III egy hűtőállvány és dokkoló, amely 17”-es laptopokés tabletek fogadására alkalmas. A 230mm ultra csendes ventilátor már a Cooler Master új, Loop Dynamic csapágyazási technológiáját kapta, melynek köszönhetően több mint 2 m3/perc légszállításra is képes, mindezt csak 21dBA zajszint mellett, amely zaj egyenlő a egy szellő alkalmával susogó falevelek hangjával. A ventilator új Loop Dynamic csapágyazás a és a Cooler Master exkluzív ventilator lapát kialakítása kivételes teljesítményt nyújt, mindezt hosszabb élettartam mellett. A ventilator fordulatszáma egy kimagasló minőségű alumínium szabályozóval állítható. Köszönhetően a ventilator szabályzónak, könnyedén csendesebbre állíthatjuk az Ergostand III-at, amely így ideális lehet a munkahelyen is. Az ErgoStand III levehető, perforált előlappal rendelkezik, így a ventilátor könnyen tisztítható és karbantartható.
Ergostand III-right side_highest angle
A Cooler Master ErgoStand III a laptop és táblagép kényelmes használatára lett kifejlesztve, úgy, hogy közben az eszköz hűtését is segíti. Hat magasság segíti az ergonómikus beállítást és a legmegfelelőbb szög beállítását. Az állítható, csúszás mentes tartó fülek 17”-ig segítenek a laptop elhelyezésében, valamint összecsúsztatásuk után a tabletekkel való használatban. Használat után az Ergostand III állítható, csúszásmentes tartói behajthatóak az előlapba, így egyszerűsítve a tárolást és a szállítást.
Ergostand III-45 degree left with iPad
A maximális kihasználhatóságot a 4db USB port is segíti, így a notebook egyetlen USB portjából egyszerűen varázsolható. Ennek köszönhetően könnyen csatlakoztathatóak a perifériák és egyéb beviteli eszközök, mint az egér, a billentyűzet vagy akár egy pendrive. A kábelek elhelyezésére is van mód, hiszen az Ergostand III kábel elhelyezésre szolgáló horgokat és barázdákat is kapott. A kábelmenedzsmentnek köszönhetően a notebook töltő, az egér és a billentyűzet kábelei szépen elrejthetőek, így az íróasztal mindig rendezett állapotban tartható.
Az ErgoStand III érkezése február elejére várható, ára egyenlőre nem ismert.

Írta: Kocsis Bence