a-cooler-master-bemutatta-nr200p-szines-valtozatait

A Cooler Master bemutatta NR200P színes változatait

2021. július 18. Kocsis Bence Gépház hírek

Az eredeti NR200 és NR200P népszerűségén felbuzdulva a Cooler Master szerette volna bővíteni m-ITX palettáját, melyet most meg is tett. Az NR200P négy színben került bemutatásra, melyek a Flamingo Pink, a Caribbean Blue , a Sunset Orange és Nightshade Purple fantázianevet viselik. 

Az NR200P minden színváltozata  megtartja a sorozat jellemzőit, ügyelve a helytakarékosságra, hogy olyan konfiguráció legyen építhető, mely elfér egy 18 literes térben. Egyszerű összeszerelés, hűtési hatékonyság, valamint kiváló kompatibilitás a jeééemző a sorozat tagjaira. A kis méret ellenére ATX házakat megszégyenítő funkciókkal lett ellátva a sorozat. Van mód pl. a grafikus kártya  90 fokos elforgatására (ritkaságszámba megy, hogy a szükséges kábel a ház tartozéka). A grafikus kártya megengedett hossza 330 mm lehet. 

Tápegység terén van kompromisszum, hisz az SFX és SFX-L a megengedett, bár egyre több gyártó dob piacra ilyen méretű, nagy teljesítményű megoldásokat. Processzorhűtőből 153 mm a megengedett magasság. A hűtés kimondottan sok lehetőséget biztosít. Felül két darab 120 mm-es előre telepített ventilátor található, de lehetőség van további légkavarók beszerelésére, sőt a folyadékhűtésekkel sem távolságtartóak az új házak, 120, 140, 240, vagy akár 280 mm-es radiátor is beszerelhető. 

Az I/O panelen 2 darab USB 3.2 Gen 1 Type-A kapott helyet egy 3,5 mm-es Jack csatlakozó társaságában. Az új házak hamarosan elérhetőek lesznek a boltok polcain. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence