a-cooler-master-bemutatta-pbt-gombokkal-szerelt-mechanikus-billentyuzeteit/2017/06/28

A Cooler Master bemutatta PBT gombokkal szerelt mechanikus billentyűzeteit !

2017. június 28. Kocsis Bence
A Cooler Master két új billentyűzet megjelentetését jelentette be. A MasterKeys S és MasterKeys L is eredeti Cherry MX kapcsolókkal szerelt, on-the- fly beállítási lehetőségekkel rendelkezik, a már ikonikussá vált minimalisztikus dizájnt, valamint PBT gombokat kaptak.

A MasterKeys PBT sorozatban minden benne van amit a MasterKeys vonalban szeretni lehet, és kiváló érzést nyújt gépelés során. Beépített hibrid N-key rollover-el rendelkezik és eredeti német Cherry MX kapcsolókat kapott, amelyek már bizonyították terhelhetőségüket, strapabíró képességüket és pontosságukat. A Cooler Master új billentyűzeteit extra vastag 1.5mm-es PBT gombokkal szerelte, amely a billentyűzet gombok királya. A kopás, elhasználódás és a fakulás a gombokon már a múlté, köszönhetően az extra tartós PBT gomboknak. A gamerek sem maradnak extra nélkül, hiszen a csomagban 7 vörös gomb is helyet kapott, amelyekkel a játékokban leggyakrabban használt billentyűk alakíthatók át. A billentyűzetet a Cooler Master felszerelte az exkluzív on-the- fly rendszerrel is, így könnyen változtathatóak a kiosztások a QWERTY, Dvorak vagy Wokrman vagy akár OS Modifiers Windows, Mac vagy Linux között is. A legjobb az egészben pedig az, hogy az On-the- Fly shortcut-ok használata nélkülözi a plusz szoftver telepítését.

masterS

Tervezés és gyártás közben nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a leggyorsabb ujjú gépelők keze alatt is megállják a helyüket a PBT keycap-ok. Az ide tervezett kupakok festék-befecskendezett, duplán lézer gravírozott és szálerősített anyagból készülnek. Ellenállnak az oldószereknek, mechanikai behatásoknak, és nem fényesednek ki mint az ABS-ből készült billentyűk hosszabb használat során. Innentől kezdve nem kell aggódni az elhasználódás miatt, izzadjon bármennyire a kéz a legdurvább játék közben. Az 50 milliós leütést a Cherry MX kapcsolók garantálják, így egészen biztos, hogy éveken keresztül kiszolgálja a játékosokat még intenzív használat során is. A MasterKeys L és S ideális választás játékosoknak és sokat gépelőknek egyaránt.

masterL

A MasterKeys S PBT és a MasterKeys L PBT június végén kerülhet az üzletek polcaira. A kisebb változat 32 900, míg a nagyobb 35 900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.  Ha többet szeretnél megtudni a billentyűzetekről, látogass el a gyártó oldalára!

 

Írta: Kocsis Bence