a-corsair-bejelentette-hydro-x-sorozatat

A Corsair bejelentette Hydro X sorozatát

2019. május 28. Kocsis Bence Hűtés hírek

A Corsair bejelentette, hogy rövidesen piacra dobja Hydro X sorozatát, mely egy sor hűtéssel kapcsolatos komponenst gyűjt össze, annak érdekében, hogy a PC-építők egyedi rendszert hozhassanak létre. A sorozat magába foglalja a processzor és a grafikus kártya hűtéséhez szükséges összes komponenst, mint a szivattyú, tartály, szerelvények, csövek, radiátorok és a hűtőközeg.

A Hydro X sorozat minden komponense gondosan tesztelt és certifikált termék, annak érdekében, hogy a megbízhatóság sé stabilitás biztosított legyen. A Hydro X sorozat a processzor hűtése számára rendelkezésre bocsájtja a XC7 és XC9 RGB vizesblokkokat, melyek nikkelezett réz blokkok több, mint 70 mikrocsatornával és előre felvitt hővezető pasztával. Ezen felül 16 egyedileg címezhető RGB LED is rendelkezésre áll, ami az átlátszó áramlási kamrával kiegészítve csodás látványt nyújt.

Az XG7 RGB grafikus kártya vizesblokk számos, népszerű grafikus kártyához használható, köztük az NVIDIA Geforce RTX 20 sorozatú modelleket. Az XG7 egy olyan megoldás, mely nem csak hűtés szempontjából jelent fejlődést, hanem a grafikus kártya megjelenését is feldobja a teljes hosszúságú alumínium hátlapnak és RGB világításnak köszönhetően. Az XD5 RGB pumpa / tartály a D5 szivattyúnak köszönhetően erős áramlást biztosít. A 10 RGB LED világít a tartályon és a mellékelt hőmérséklet érzékelő valós idejű hűtőközeg hőmérséklet visszacsatolást biztosít.

A Hydro X sorozat részét képezi továbbá a rézmagos radiátor is, mely 120-től 480 mm-ig választható és ott vannak még a puha, könnyen kezelhető csövek, a szerelvények széles választéka, a különböző szögben kialakított adapterekkel. A Hydro X sorozat úgy lett megalkotva – főképp a G 1/4” szerelvényeknek köszönhetően – hogy kompatibilis az egyedi hűtések nagy részével. Az RGB világítással ellátott komponensek természeten integrálhatók az iCUE szoftverbe és összehangolhatók a meglévő ventilátorokkal, memóriákkal és perifériákkal.

Elérhetőség:

A Corsair Hydro X Series rövidesen elérhető lesz a Corsair webshopjában és világszerte a partnereknél is. 
Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: