a-corsair-bejelentette-icue-465x-rgb-szamitogephazat

A CORSAIR bejelentette iCUE 465X RGB számítógépházát

2019. szeptember 18. Kocsis Bence Gépház hírek

A Corsair bemutatta új iCUE 465X RGB közepes torony házát, mely intelligens RGB világítást és komoly hűtést kínál a rajongók számára, három darab Corsair LL120 RGB PWM ventillátorral, gyönyörű edzett üveglappal, fekete, illetve fehér színben. 

A 465X RGB 4 mm vastag edzett üveglappal rendelkezik, a ház oldalán és az előlapi panelen, hogy hogy láttassa a gyárilag beszerelt és később bepakolt RGB világítást, valamint menő hardvereket. Az előre beszerelt Corsair LL120 RGB PWM ventilátorok mindegyike 16, egyedileg címezhető RGB LED-et kapott, de természetesen a látvány mellett a valós dolgát is teszi a három légkavaró, hisz 1500 RPM-es maximális fordulatszámmal rendelkeznek. A meglévő ventilátorok mellé további 3 ventilátor csatlakoztatható a telepített ventilátor vezérlőhöz, mely aztán az iCUE szoftver segítségével vezérelhető, valamint az egyéb Corsair eszközökkel szinkronizálható (memória, processzorhűtő). Az iCUE egyetlen, könnyen kezelhető felületen egyesíti az összes Corsair eszközt.

A nagy teljesítményű számítógépek komoly hűtést igényelnek. Ennek megfelelően a 465X RGB elülső három ventilátora hűvös levegőt szív be a ház belsejébe az előlap széles szellőző nyílásain keresztül, ahonnan a számítógép legmelegebb alkatrészeihez jut a levegő. A felmelegedett légáram aztán hátul és felül távozik. A felhasználók összesen 6 darab 120 mm-es ventilátort szerelhetnek be a házba. Ezen felül a radiátor támogatás is biztosított, a 120-astól kezdve, beleértve a 280 mm-est, 360 mm-ig rendelkezik a ház kompatibilitással. Léghűtéses processzorhűtő esetében 170 mm a megengedett maximális magasság. Ami a merevlemez kompatibilitást illeti, két darab 3,5 hüvelykes és 4 darab 2,5 hüvelykes megoldás szerelhető be. 

A Corsair iCUE 465X RGB két év gyártói garanciával, 150 dolláros áron érhető el. 


Írta: Kocsis Bence